print logo

Byvandring på Christianshavn


Dette er et kommende arrangement under planlægning, der endnu ikke er datosat. Det er derfor ikke muligt at tilmelde sig arrangementet på nuværende tidspunkt.  

Hver af Københavns bydele gemmer på sine arkitektoniske perler og særlige bygningsværker. Sammen med arkitekt og forfatter Marie-Louise Høstbo tager vi på byvandring på Christianshavn for at udforske bydelens arkitektur.

 

Luk fuld beskrivelse

Nogle kender du allerede, andre har du måske ikke lagt mærke til eller kender historien bag. København er fuld af kendte og mindre kendte bygninger, som med deres overraskende detaljer i komposition, rytme, form og materialer gør arkitekturen vedkommende.

Vi tager på byvandring på Christianshavn for at blive klogere på bydelens arkitektur og måske opdage nye steder eller historier, som vi ikke før kendte.

Christianshavn har gennem de sidste årtier gennemgået en omdannelse fra industriområde og arbejderkvarter til attraktivt boligkvarter, der har givet nyt liv til bydelen og de mange historiske bygninger.

Vores guide er Marie-Louise Høstbo, der er arkitekt MAA og forfatter til bogen Hemmelige steder – Arkitektens guide til særlige bygningsværker i og omkring København.

 

Vedr. corona

  • Vi tager selvfølgelig forbehold for på dagen aktuelle restriktioner og forhold omkring forsamling grundet corona
  • Vi medbringer håndsprit
  • Vi holder behørig afstand
  • Du skal ikke komme, hvis du føler dig syg


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.


Arrangementet er under planlægning og endnu ikke datosat. Når vi kender datoen for arrangementet, åbner vi for tilmeldinger. 
Praktisk information

Dato og tid

Kommende

Adresse

Christianshavn

Deltagerantal

25

Mødested

Oplyses senere

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

Praktisk information

Dato og tid

Kommende

Adresse

Christianshavn

Deltagerantal

25

Mødested

Oplyses senere

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde mobil: 23450221

footer image byens netværk