print logo

Byen vågner: ESG - hvad, hvorfor og hvordan?


Hvad er ESG? Hvordan implementerer vi ESG strategisk? Hvilke dilemmaer ser vi? Hvorfor skal vi investere i ESG? Og hvad betyder de nye EU-regulativer om ESG- rapportering for fremtidens byggebranche?

Det er nogle af de spørgsmål vi stiller, når vi sammen med Advokatfirmaet Poul Schmith og GK Denmark bliver klogere på ESG på denne online introduktion. 

Deltagerliste (opdateret 17.02.22)

Luk fuld beskrivelse

ESG står for Environmental (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og er et værktøj, der kan bruges til arbejdet med ansvarlig og bæredygtig virksomhedsdrift.

Det handler kort fortalt om at kunne synliggøre, hvorvidt en virksomhed bidrager til bæredygtig udvikling i samfundet. Derfor er ESG blevet et vigtigt strategisk parameter, når vi skal evaluere, styre, lede og udvikle vores virksomheder. Og ikke mindst gøre dem attraktive at investere i.

Vær med, når Line Berg Madsen, partner, Advokatfirmaet Poul Schmith og Jørgen Christensen, adm. direktør, GK Danmark introducerer os til ESG og fortæller om deres egne erfaringer med emnet, og hvad de oplever det betyder for vores branche. Begge har indgående kendskab til processer og betydninger dels i egen virksomhed og dels i verden omkring os.

Arrangementet er for alle jer, der vil vide mere om, hvordan vi kan arbejde strategisk og operationelt med ESG - både dig der allerede har gjort dig nogle erfaringer, og dig der ingen har endnu.  

Bemærk at arrangementet afholdes online via Teams.

 

Sådan foregår det: 

  • Arrangementet bliver holdt via mødeplatformen Microsoft Teams. Du modtager et link til mødet på mail dagen før afholdelsen
  • Er du ikke medlem, men vil du - eller en du kender - gerne deltage i arrangementet, så kan du anmode om en gæsteplads ved at skrive en mail til Nanna på ngj@byensnetvaerk.dk 

Byen vågner er en ny række arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgenfrisk blik på et aktuelt emne eller sted. Glæd dig til at få et boost af inspiration og faglige input sammen med dine netværkskollegaer. 



Program

  • 08:30 Velkomst v/ Byens Netværk
  • 08:45 Regulering af ESG - et kig i krystalkuglen v/ Line Berg Madsen, partner, Advokatfirmaet Poul Schmith
  • 09:00 Processer og impact gennem tre års rullende drift v/ Jørgen Christensen, adm. direktør, GK Danmark
  • 09:15 Spørgsmål og dialog
  • 09:45 Tak for i dag!

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2022 08:30 - 09:45

Adresse

Online - på Teams. Link sendes på mail dagen før

Deltagerantal

100

Mødested

Teams

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

Praktisk information

Dato og tid

21/02 2022 08:30 - 09:45

Adresse

Online - på Teams. Link sendes på mail dagen før

Deltagerantal

100

Mødested

Teams

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

footer image byens netværk