print logo

Forårskur København 2022

Save the date: Vores nytårskur bliver til en forårskur.

Vi glæder os til at samle branchen til en festlig aften den 1. april.

 

Luk fuld beskrivelse

Vi havde glædet os helt enormt til at holde vores traditionsrige nytårskur, men har besluttet at udsætte festlighederne til lysere tider.

Så vær med, når vi inviterer til forårskur den 1. april.

Aftenen vil traditionen tro byde på nytårstaler, middag, musikalske indslag og selvfølgelig masser af glade gensyn og gode snakke med dine netværkskolleger.

Hvor festlighederne holdes og de nærmere detajler omkring pris samt tilmelding offentliggør vi snarest, men sæt kryds i kalenderen allerede nu, for vi glæder os til at se dig!Vedr. corona
Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på, at aftenen gennemføres, så vi alle kan føle os trygge. Det betyder, at der er krav om fremvisning af gyldigt coronapas, ligesom vi beder alle deltagere om at være testet forud for dagen.

Forbehold
Vi tager forbehold for restriktioner/forsamlingsforbud vedr. corona udmeldt af myndighederne, der kan betyde, at vi ikke kan gennemføre arrangementet i den planlagte form. Dette vil blive anset som Force Majeure, og i det tilfælde vil tilbagebetaling ske i det omfang, Byens Netværk får penge tilbage.
Praktisk information

Dato og tid

01/04 2022 17:30 - 02:00

Adresse


Deltagerantal

150

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, mobil: 23344601

Praktisk information

Dato og tid

01/04 2022 17:30 - 02:00

Adresse


Deltagerantal

150

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette Sofie Larsen, mobil: 23344601

footer image byens netværk