print logo

Nordre Fælled i Ørestad Syd: Cirkulær naturpark

Deltagerliste (opdateret 03.08.22)

På Nordre Fælled i Ørestad Syd er tre byggegrunde transformeret til et midlertidigt naturprojekt, som tager udgangspunkt i de tilstedeværende materialer og det eksisterende landskab.

Vi tager på vidensvandring gennem landskabet sammen med Martin Hedevang Andersen, landskabsarkitekt og founder, ORCA, og Kent Fonseca, bæredygtigheds STARK’tivist og GENTRÆ Ambassadør hos Stark, for at blive klogere på, hvordan fremtidens cirkulære landskaber kan se ud, og få indblik i hvordan vi kan genanvende materialer til at udvikle langtidsholdbare og bæredygtige landskabs – og byggeprojekter. 

Luk fuld beskrivelse

I landskabet møder vi alt fra vilde urter, beplantede volde, urbane haver til solnedgangsplads, udkigsposter og bænke med en helt unik københavnerhistorie. Alt inventaret er hentet fra BY&HAVNs materialelager, og der er derfor tilført et minimum af jomfruelige materialer til området. Det hele er opført, så det nemt kan fjernes igen.   

Projektet har fra begyndelsen taget udgangspunkt i de tilstedeværende materialer på arealerne, hvorfor der er arbejdet indgående med terrænbearbejdning med eksisterende grusmaterialer. Beplantningen er for store dele af området plantet i grus, og kun hvor det har været allermest nødvendigt, er der udlagt tilkørt muld, eksempelvis ved byhaverne. Beplantningen tager sit udgangspunkt i det tilstødende Amager Fælled Naturområde, så grænserne udviskes. De unikke bænke er designet til naturparken, og tager deres udgangspunkt i et stort lager af kajkanter fra Københavns Havn.

Martin og Kent vil på vandringen gennem Nordre Fælled i Ørestad Syd udfolde, hvordan de hver især arbejder med cirkulær økonomi og genbrugsmaterialer. Blandt andet vil Kent fortælle os om, hvordan STARKs koncept Gentræ er blevet til.

Glæd dig til natur, vandring med dine bedste netværkskollegaer og viden om, hvordan vi kan udvikle fremtidens cirkulære landskaber og byggerier.  

 

Læs mere om ORCA 

Læs mere om STARK – GENTRÆ

 


Tilmeld dig arrangementet

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Ugyldig e-mail adresse
Skal udfyldes
Ugyldigt telefonnummer
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes
Persondatapolitik skal accepteres

Tilmelding

Vælg venligst en mulighed fra listen


Program

  • 15:30 Velkomst v. Byens Netværk
  • 15:45 Intro til projektet Nordre Fælled i Ørestad Syd v. Martin Hedevang Andersen, indehaver ORCA
  • 16:00 Vidensvandring i det cirkulære landskab v. Martin Hedevang Andersen, Landskabsarkitekt og Indehaver ORCA, og Kent Fonseca, bæredygtigheds STARK’tivist og GENTRÆ Ambassadør hos Stark
    Martin og Kent vil på vandringen gennem Nordre Fælled udfolde, hvordan de hver især arbejder med cirkulær økonomi og genbrugsmaterialer
  • 17:00 Samtale, netværk og forfriskninger
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

23/08 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Hannemanns Allé 14A+B
2300 København S

Deltagerantal

50

Mødested

Ørestad Skøjtehal, foran hovedindgangen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

Praktisk information

Dato og tid

23/08 2022 15:30 - 17:30

Adresse

Hannemanns Allé 14A+B
2300 København S

Deltagerantal

50

Mødested

Ørestad Skøjtehal, foran hovedindgangen

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna mobil: 28266304

footer image byens netværk