print logo
Byens netværk

Magasinet BYGGERI+Arkitektur

juli 2012Følg med i arkitekternes projekter og se visionerne forvandle sig fra stregtegninger til håndgribelig virkelighed. Magasinet formidler den arkitektoniske og designmæssige oplevelse med flotte illustrationer og layout samt læservenlige artikler.

Vi har fokus på projektet lige fra udviklingen af innovative byggematerialer, der åbner op for nye funktionelle og æstetiske perspektiver, til nye samarbejdsformer mellem byggeriets parter, der skaber en hurtigere og mere effektiv byggeproces.

BYGGERI+Arkitektur udsendes til bygherrer og arkitekter samt beslutningstagere med professionel interesse for arkitektur, design og indretning, inden for både den private og offentlige sektor.

Magasinet udkommer i Danmark, Norge og Sverige i et oplag på 6.400 eksemplarer, 7 gange årligt.

Redaktionen modtager gerne henvendelser om byggeprojekter, hvor man har gjort sig særlige overvejelser vedrørende æstetik, funktion og materialevalg samt nyheder indenfor dansk og udenlandsk design.Derfor er vi medlem af Byens Netværk:
Inspiration!
Ting sker, når mennesker mødes. Byens Netværk er et sted, hvor nye samarbejder starter - hvor konkurrenter og kollegaer kan mødes i øjenhøjde. Her mødes og brydes synspunkter om arkitekturen og dens indvirkning på os.
For BYGGERI+Arkitektur er netværket en god måde at komme tættere på vores læsere, der herved får en dybere indsigt i projekter og processer, ofte på mange forskellige niveauer.

Byens Netværk er et godt sted at tage pulsen på branchen, der lige nu udvikler sig i hast og tilpasser sig markedet på nye måder, et uundværligt sted at mødes.
BYGGERI+Arkitektur har gode relationer og kontakter i byggebranchen og hjælper gerne med at åbne døre, hvor vi kan.

Læs vores magasin online her.

Anette Krarup Ejendomsudvikling marts 2020

footer image byens netværk