print logo
Byens netværk

Medlemsfordele

Byens Netværk tilbyder alle medlemmer en række medlemsfordele.

Som medlem af Byens Netværk kan alle medarbejdere i vores medlemsvirksomheder få et medlemskort. Medlemskortet giver dig adgang til medlemsfordele hos vores samarbejdspartnere, listet nedenfor.

Medlemskortet kan afhentes hos Byens Netværks sekretariat
Vores adresse er:
Bloxhub, Fæstningens Materialgård
Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
DK-1220 København K

Ring eller skriv evt. til os og hør hvornår du kan komme forbi og hente et medlemskort.
info@byensnetvaerk.dk
Tlf. 3137 0352

Du kan også få medlemskortet af os på vores arrangementer.

Aftaler indgås direkte mellem Byens Netværks medlemmer og de her nævnte samarbejdspartnere.

Vi arbejder på at sikre så mange fordele for vores medlemmer som muligt. Derfor forventer vi, at listen med tiden vil vokse.

Medlemsfordele i Illums Bolighus, Amagertorv i KøbenhavnTilbud om at komme til juleshoppingaften hvert år i november, hvor der er 20% på alt i hele huset.
Du finder invitationen til juleshopping i november 2017 her. Medbring invitationen til shoppingaftenen.

Illums Bolighus Firmagaver:
Byens Netværks medlemsvirksomheder kan som virksomhedskunde opnå 15 % rabat på Illums Bolighus Firmagaver. Rabatten opnås ved at oprette en firmakonto hos Illums Bolighus og oplyse at virksomheden er medlem af Byens Netværk.
Du kan blive virksomhedskunde ved at kontakte Illums Bolighus, Amagertorv i København: Anne Barkai, Tlf. +45 3366 9654, mail: aba@illumsbolighus.dk eller Alexandra Krogsgaard, Tlf. +45 3366 9634, mail: ak@illumsbolighus.dk

Illums Bolighus Firmagaver hjælper dig med:
Gaveidéer
Firmajulegaver
Indretning
Porcelæn og service til kantiner og mødelokaler
Gravering, sandblæsning, logo på varer mm.

Det får du også som virksomhedskunde i Illums Bolighus:
VIP service: En kontaktperson som klarer indkøbene for jer.
Fremsendelse af et online password til hver virksomhed og mulighed for at handle direkte på www.illumsbolighus.dk på firmavilkår.
Månedligt nyhedsbrev med inspiration, invitationer og tilbud.
Særtilbud i forbindelse med firmajulegaver, kundegaver mm. kun til firmakunder.

Sådan handler du:
På mail eller telefon til kontaktpersoner: Anne Barkai, Tlf. +45 3366 9654, mail: aba@illumsbolighus.dk eller Alexandra Krogsgaard, Tlf. +45 3366 9634, mail: ak@illumsbolighus.dk. Husk at oplyse, at du er medlem af Byens Netværk.
Online med dit firma login.

 

 

 

Medlemsfordele Louisiana Business og Louisiana Butik
Rabat på Business 1+3 medlemskort
Som medlem af Byens Netværk får du kr. 100,- i rabat på køb af Louisiana Business 1+3 medlemskort, som giver særlige businessfordele. Normalpris kr. 845,- (pris ex moms kr. 786). Kortet giver bl.a. fri entré, og du kan til hver en tid have op til 3 personer med. Indmeldelse sker på business@louisiana.dk. Husk at oplyse, at du er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at blive ringet op inden indmeldelse eller har spørgsmål vedrørende medlemskabet, er du også velkommen til kontakte business@louisiana.dk. Du kan læse mere om de særlige Louisiana Business 1+3 fordele her.

Rabat i Louisiana Butik
Som medlem af Byens Netværk får du desuden 10% rabat på bøger og kataloger i Louisiana Butik ved fremvisning af Byens Netværk medlemskort.

 

 

Medlemsfordele hos BYGGERI+ARKITEKTUR
Byens Netværks medlemsvirksomheder modtager automatisk magasinet BYGGERI+Arkitektur som fri-abonnement. Magasinet BYGGERI+Arkitekturs læsere er bygherrer og arkitekter samt beslutningstagere med professionel interesse for arkitektur, design og indretning, inden for både den private og offentlige sektor.

Magasinet er stilet til Byens Netværks kontaktperson i virksomheden (er du i tvivl om hvem det er, kan du se det i medlemsoversigten).

Ønsker du at modtage magasinet på din privatadresse, kan du klikke her og udfylde formularen.

Ønsker du ikke at modtage magasinet, så send en mail til Nicolaus Nissen, BYGGERI+ARKITEKTUR.

 

Medlemsfordele hos SECURITAS


Securitas udbyder stressforbyggende kurser i MindStrain, og som medlem af Byens Netværk kan din virksomhed få op til kr. 5.000 i rabat på kurserne.

Læs mere om kurserne her, eller kontakt John AndersenAftaler indgås direkte mellem Byens Netværks medlemmer og de her nævnte samarbejdspartnere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Som del af arkitekt- og byggebranchen i Danmark er Byens Netværk ikke til at komme udenom. Det er et inspirerende forum med mulighed for videndeling og netværk med en række vigtige aktører i branchen." SKALA Arkitekter

DEM april 2020

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk