print logo
Byens netværk

Byens Strateger I

Byens Strateger I er en netværksgruppe for direktører, partnere, ledere og mellemledere fra virksomheder beskæftiget indenfor byggeri og byudvikling.

Gruppens arbejde fokuserer på strategi og håndtering af de forandringsprocesser, der er særligt gældende for byggebranchen. Møderne giver mulighed for diskussioner og sparring ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, I ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Herudover vil der – naturligvis – være ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår. Af samme grund foregår netværksmøderne hos deltagerne.

Deltagerprisen er kr. 7.000,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder.


Det siger deltagerne:

"Jeg er glad for at være med i netværksgruppen Byens Strateger, bl.a. på grund af gruppens faglige bredde. Det gør, at vi har nogle gode diskussioner i gruppen og at vi får forståelse for hinandens synspunkter og måder at agerer på. Vi har haft nogle spændende møder med et godt og varieret indhold." Mette Munkedal Tange, ATP Ejendomme.
 

Byens Strateger I er repræsenteret ved følgende virksomheder:

Skau Reipurth
Viltoft Advokatpartnerselskab
Slots- og Kulturstyrelsen
In_Situ Arkitekter
Link Arkitektur
KAB
PensionDanmark
CREE Denmark
CASA
Sinuz
Altan.dk
Lundsgaard Erhverv
BRIQ Group
CEBRA Architecture
Alfa Development
Boligkontoret Danmark


Netværksfacilitator: Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk.


Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan du kontakte Henriette Sofie Larsen på hsl@byensnetvaerk.dk så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

 

 

 

 

 

footer image byens netværk