print logo
Byens netværk

Byens Strateger II

Byens Strateger II er en netværksgruppe for direktører, partnere, ledere og mellemledere fra virksomheder beskæftiget indenfor byggeri og byudvikling.

Gruppens arbejde fokuserer på strategi og håndtering af de forandringsprocesser, der er særligt gældende for byggebranchen. Møderne giver mulighed for diskussioner og sparring ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, I ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.
 
Herudover vil der – naturligvis – være ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår. Af samme grund foregår netværksmøderne hos deltagerne.

Deltagerprisen er kr. 7.000,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder.
 

Byens Strateger II er repræsenteret ved følgende virksomheder:


Rubow
PensionDanmark
By & Havn
WSP
LINK
Pind & Partnere Advokatfirma
Kilden & Hindby
Plan1, Cobblestone Architects
Domea.dk
Pålsson Arkitekter
Logik & Co
Skau Reipurth & Partnere
Randers Tegl
Thing Brandt Landskab
VITA Ingeniører
Jönsson


Netværksfacilitator: Lisbet Fibiger, Byens Netværk.
 

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan kontakte Lisbet Fibiger på lfi@byensnetvaerk.dk eller tlf. 2234 6629, så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

footer image byens netværk