print logo

Byens Strateger II

Byens Strateger II er en netværksgruppe for direktører, partnere, ledere og mellemledere fra virksomheder beskæftiget indenfor byggeri og byudvikling.

Gruppens arbejde fokuserer på strategi og håndtering af de forandringsprocesser, der er særligt gældende for byggebranchen. Møderne giver mulighed for diskussioner og sparring ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, I ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.
 
Herudover vil der – naturligvis – være ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår. Af samme grund foregår netværksmøderne hos deltagerne.

Deltagerprisen er kr. 6.500,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder.
 

Byens Strateger II er  repræsenteret ved følgende virksomheder:

Årstiderne Arkitekter
Enemærke & Petersen 
Pind & Partnere Advokatfirma
Plan 1 Arkitekter
Bygningsstyrelsen
Domea.dk
Pålsson Arkitekter
DTU
Orbicon
Logik & Co
Skau Reipurth & Partnere
Rockfon
Københavns Lufthavne
Rambøll
Musicon


Netværksfacilitator: Lisbet Fibiger, Byens Netværk, tlf. 2234 6629.
 

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan du udfylde nedenstående formular eller kontakte Lisbet Fibiger på lfi@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi synes, det er det bedst fungerende netværk inden for byggebranchen i København. Byens Netværk appellerer bredt til både rådgivere og udførende, og vi oplever, at medlemmerne er utroligt åbne for at netværke." NRE Denmark A/S

Denne netværksgruppe faciliteres af

Lisbet Fibiger - tlf. 2234 6629

Keingart februar 2018

  • Byens Netværk
    v/ sekretariatschef
    Henriette Sofie Larsen

  • Strandgade 27B, 5.sal
  • 1401 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk