print logo
Byens netværk

Byens Strateger III

Byens Strateger III er en netværksgruppe for direktører, partnere, markedschefer, advokater, bygherrerådgivere m.fl. 

Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger måske noget for dig?

Byens Strateger III sætter fokus på udvikling og strategi i markedet, hvor stadigt mere komplekse byggeprocesser vinder frem, og hvor det er afgørende, at den samlede byggebranche taler sammen, deler viden og erfaringer og på sigt er med til at understøtte det gode samarbejde  med eksempler på best practise. 

Med fokus på de innovative aspekter af tidens forandringsprocesser giver møderne mulighed for sparring i fortrolig dialog. Vi arbejder ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, man ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Byens Strateger III udgør - ligesom Byens Strateger I og II - et konstruktivt og fortroligt samtalerum, hvor vi gennem erfaringsudveksling og dialog vil kaste et bredt tværfagligt blik på det komplekse og regelomspundne område og bringe de første værdifulde erfaringer i spil med input fra hele byggeriets værdikæde. Netværksgruppen giver dig således eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. 


Byens Strateger III er p.t. repræsenteret ved følgende virksomheder:

Gorrissen Federspiel
H+ 
Rambøll Bygherrerådgivning
BBP Arkitekter
SBS Rådgivning
Lejerbo
WSP
Skanska
Kemp & Lautizen
HK Byg 
Skandi-Bo
Hasløv-Stæhr Advokater
Hovedstadens Bygningsentreprise
Musicon / Roskilde Kommune 
Boligselskabet fsb

Netværksfacilitator: Nanna Jardorf, Byens Netværk
 

Form & rammer

  • 5 møder om året
  • 3 timer – fx kl. 15-18
  • 7.000 kr. pr deltager
  • Skiftende værtskab
  • Netværk, diskussioner, viden, ekskursioner, interne og eksterne oplægsholdere
     

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan kontakte Nanna Jardor på ngj@byensnetvaerk.dk eller tlf. 2826 6304, så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

footer image byens netværk