print logo

Byens Strateger III

Byens Strateger III er en netværksgruppe for ledere, projektchefer, advokater, bygherrerådgivere m.fl. 

Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger måske noget for dig? Vi er netop nu ved at samle profiler til en ny netværksgruppe, der - ligesom vores øvrige - skal agere på tværs af fag i hele byggeriets værdikæde. Med fem møder årligt i en tværfaglig gruppe på 15 deltagere får du eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. 

Gruppens arbejde fokuserer på strategi og håndtering af de forandringsprocesser, der er særligt gældende for byggebranchen. Møderne giver mulighed for diskussioner og sparring ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, I ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.
 
Netværksgruppen vil bl.a. fokusere på strategi og håndtering af projektudbud og kontraktformer i det offentlige, hvor banen er kridtet op for mere mangfoldige projektudbud og en mere åben forhandling mellem byggeriets parter. Hvad enten den enkelte samarbejdsmodel tilvejebringer tab eller yderligere værdi til processen er det afgørende, at den samlede byggebranche taler sammen, deler viden og erfaringer, og på sigt således er med til at understøtte branchen med eksempler på best practise.

Byens Strateger III udgør - ligesom Byens Strateger I og II - et konstruktivt og fortroligt samtalerum, hvor vi gennem erfaringsudveksling og dialog vil kaste et bredt tværfagligt blik på det komplekse og regelomspundne område og bringe de første værdifulde erfaringer i spil med input fra hele byggeriets værdikæde.

Form & rammer

 • 5 møder om året
 • 3 timer – fx kl. 15-18
 • 5.000 kr. pr deltager
 • Skiftende værtskab
 • Netværk, diskussioner, viden, ekskursioner, interne og eksterne oplægsholdere


Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger III, kan udfylde nedenstående formular eller kontakte Lisbet Fibiger på lfi@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi er medlem af Byens Netværk på grund af netværkets tværfaglige sammensætning, som gør det til et både bredt og relevant forum med god variation i arrangementer og dagsordener." Gottlieb Paludan Architects

Denne netværksgruppe faciliteres af

Lisbet Fibiger - tlf. 2234 6629

C.F. Møller april 2017

Tilmelding til nyhedsbrev

 • Byens Netværk
  v/ sekretariatschef
  Henriette Sofie Larsen

 • Strandgade 27B, 5.sal
 • 1401 København K
footer image byens netværk