print logo

Byens Strateger III

Byens Strateger III er en netværksgruppe for ledere, projektchefer, advokater, bygherrerådgivere m.fl. 

Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger måske noget for dig?

Byens Strateger III sætter særligt fokus på strategi og håndtering af projektudbud og kontraktformer i byggeriet, hvor banen er kridtet op for mere mangfoldige projektudbud og en mere åben forhandling mellem byggeriets parter. Hvad enten den enkelte samarbejdsmodel tilvejebringer tab eller yderligere værdi til processen er det afgørende, at den samlede byggebranche taler sammen, deler viden og erfaringer, og på sigt således er med til at understøtte branchen med eksempler på best practise. 

Med fokus på de innovative aspekter af tidens forandringsprocesser giver møderne mulighed for sparring i fortrolig dialog. Vi arbejder ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, man ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Byens Strateger III udgør - ligesom Byens Strateger I og II - et konstruktivt og fortroligt samtalerum, hvor vi gennem erfaringsudveksling og dialog vil kaste et bredt tværfagligt blik på det komplekse og regelomspundne område og bringe de første værdifulde erfaringer i spil med input fra hele byggeriets værdikæde. Netværksgruppen giver dig således eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. 

Form & rammer

 • 5 møder om året
 • 3 timer – fx kl. 15-18
 • 6.500 kr. pr deltager
 • Skiftende værtskab
 • Netværk, diskussioner, viden, ekskursioner, interne og eksterne oplægsholdere
   

Byens Strateger III er repræsenteret ved følgende virksomheder:

Kuben Management
Københavns Kommune - ByK
DLA PIPER DENMARK
BBP Arkitekter
SBS Rådgivning
Orbicon
Skandi-Bo
Sweco
H+ Arkitekter
Hasløv Stæhr Advokater
Tyréns
Tømrerfirmaet Bjørn Svendsen
Hovedstadens Bygningsentreprise
FB Gruppen

 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi synes, det er det bedst fungerende netværk inden for byggebranchen i København. Byens Netværk appellerer bredt til både rådgivere og udførende, og vi oplever, at medlemmerne er utroligt åbne for at netværke." NRE Denmark A/S

Denne netværksgruppe faciliteres af

Lisbet Fibiger - tlf. 2234 6629

Keingart februar 2018

Tilmelding til nyhedsbrev

 • Byens Netværk
  v/ sekretariatschef
  Henriette Sofie Larsen

 • Strandgade 27B, 5.sal
 • 1401 København K
footer image byens netværk