print logo
Byens netværk

Byens Strateger III

Byens Strateger III er en netværksgruppe for direktører, partnere, markedschefer, advokater, bygherrerådgivere m.fl. 

Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger måske noget for dig?

Byens Strateger III sætter fokus på udvikling og strategi i markedet, hvor stadigt mere komplekse byggeprocesser vinder frem, og hvor det er afgørende, at den samlede byggebranche taler sammen, deler viden og erfaringer og på sigt er med til at understøtte det gode samarbejde  med eksempler på best practise. 

Med fokus på de innovative aspekter af tidens forandringsprocesser giver møderne mulighed for sparring i fortrolig dialog. Vi arbejder ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, man ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Byens Strateger III udgør - ligesom Byens Strateger I og II - et konstruktivt og fortroligt samtalerum, hvor vi gennem erfaringsudveksling og dialog vil kaste et bredt tværfagligt blik på det komplekse og regelomspundne område og bringe de første værdifulde erfaringer i spil med input fra hele byggeriets værdikæde. Netværksgruppen giver dig således eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. 

Form & rammer

 • 5 møder om året
 • 3 timer – fx kl. 15-18
 • 6.500 kr. pr deltager
 • Skiftende værtskab
 • Netværk, diskussioner, viden, ekskursioner, interne og eksterne oplægsholdere
   

Byens Strateger III er repræsenteret ved følgende virksomheder:

Kuben Management
FB Gruppen
Rambøll
BBP Arkitekter
SBS Rådgivning
Orbicon
Skandi-Bo
Sweco
H+ Arkitekter
Hasløv Stæhr Advokater
Tømrerfirmaet Bjørn Svendsen
Hovedstadens Bygningsentreprise
Tyrens
V2C

 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi synes, det er det bedst fungerende netværk inden for byggebranchen i København. Byens Netværk appellerer bredt til både rådgivere og udførende, og vi oplever, at medlemmerne er utroligt åbne for at netværke." NRE Denmark A/S

Lintex december 2018

Tilmelding til nyhedsbrev

 • Byens Netværk
  v/ Direktør
  Henriette Sofie Larsen

 • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
 • 1220 København K
footer image byens netværk