print logo
Byens netværk

Byens Strateger IV

Byens Strateger IV er en netværksgruppe for direktører, partnere, markedschefer, advokater, bygherrerådgivere m.fl. 

Er du til strategisk dialog, tværfaglig udveksling og stærke relationer, så er Byens Strateger måske noget for dig?

Byens Strateger sætter fokus på udvikling og strategi i markedet, hvor stadigt mere komplekse byggeprocesser vinder frem, og hvor det er afgørende, at den samlede byggebranche taler sammen, deler viden og erfaringer og på sigt er med til at understøtte det gode samarbejde  med eksempler på best practise. 

Med fokus på de innovative aspekter af tidens forandringsprocesser giver møderne mulighed for sparring i fortrolig dialog. Vi arbejder ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher. Det gør vi bl.a. ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Det er strategerne selv, som er med til at beslutte, hvilke typer af input, man ønsker. Det kan bl.a. foregå som indlæg eller cases fra deltagerne selv, ekskursioner og virksomhedsbesøg, ligesom vi fra tid til anden inddrager udefrakommende fagpersoner, som kommer med input og får sat gang i processen med nye vinkler på tingene.

Byens Strateger IV udgør - ligesom Byens Strateger I, II og III - et konstruktivt og fortroligt samtalerum, hvor vi gennem erfaringsudveksling og dialog vil kaste et bredt tværfagligt blik på det komplekse og regelomspundne område og bringe de første værdifulde erfaringer i spil med input fra hele byggeriets værdikæde. Netværksgruppen giver dig således eksklusiv adgang til viden, holdninger og sparring blandt dine kolleger i branchen. 

Form & rammer

  • 5 møder om året
  • 3 timer – typisk kl. 15-18
  • 7.000 kr. pr deltager
  • Skiftende værtskab
  • Netværk, diskussioner, viden, ekskursioner, interne og eksterne oplægsholdere
     

Byens Strateger IV er repræsenteret ved følgende virksomheder:

AkademikerPension
Danakon
Det Kongelige Akademi
Domea
​ENTAS
Holmsgaard
​Kuben Management
Landinspektørkontoret af 1884
Laungaard Arkitekter
​Living Art
Lundgrens
Malerfirmaet Bendt Barsdal
Nationalbanken
Per Aarsleff
Pålsson Arkitekter
Rambøll
SKALA Arkitekter

Netværksfacilitator: Katja Beck, Byens Netværk.


Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Strateger, kan kontakte Henriette Sofie Larsen på hsl@byensnetvaerk.dk eller tlf. 23 34 46 01 så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

footer image byens netværk