print logo
Byens netværk

Byens Talenter II

Byens Talenter II henvender sig til alle de talentfulde medarbejdere, der findes rundt om i Byens Netværks medlemsvirksomheder, og som kan have gavn af at indgå i en sparring ud over den, de får internt i virksomheden. Deltagerne befinder sig typisk på projektlederniveau, men det er ikke et krav og i praksis dækker grupperne flere organisatoriske niveau.

I Byens Talenter har du mulighed for at udvikle dit professionelle netværk og derigennem skabe relationer til potentielle forretningsforbindelser og samarbejdspartnere på tværs af branchen. Samtidig kan du vise dine kompetencer og dit talent og give fremtidens bud på nogle af de udfordringer, som branchen oplever.

Indholdet på møderne er bl.a. sparring omkring forskellige emner ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Du vil møde en række kompetente fagpersoner, som bidrager med input og får sat gang i processen i gruppen. Det er deltagerne selv, som er med til at beslutte, hvilke emner, vi skal fokusere på og hvilke typer af input, I ønsker. Herudover er der – naturligvis – masser af ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår.

Deltagerprisen er kr. 7.000,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder. Møderne foregår som udgangspunkt hos deltagerne og i Københavnsområdet.
 

Byens Talenter II er repræsenteret ved følgende virksomheder:

Andersen & Heegaard
Bang & Beenfeldt
Bjerg Arkitektur
DLA Piper Danmark
DTU
ELF Development
Enemærke & Petersen
Hovedstadens Bygningsentreprise
KART Rådgivende Ingeniører
LINK arkitektur
NIRAS
PensionDanmark
Skau Reipurth & Partnere
SMJ Rådgivende ingeniører
Viega

Netværksfacilitator: Katja Beck, Byens Netværk.


Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at høre mere eller være med i Byens Talenter, kan du kontakte Katja Beck på kbe@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

 

footer image byens netværk