print logo

Byens Talenter

Byens Talenter henvender sig til alle de talentfulde medarbejdere, der findes rundt om i Byens Netværks medlemsvirksomheder, og som kan have gavn af at indgå i en sparring ud over den, de får internt i virksomheden. Deltagerne befinder sig typisk på projektlederniveau, men det er ikke et krav.

Vi er netop nu igang med at rekruttere talenter til Byens Talenter II. Kickoff for gruppen vil finde sted i løbet af foråret 2017. Er du interesseret eller kender du et muligt talent, så udfyld formularen nedenfor eller send en mail til netværkskoordinator Mathilde Schjerning på mvs@byensnetvaerk.dk.

I Byens Talenter har du mulighed for at udvikle dit professionelle netværk og derigennem skabe relationer til potentielle forretningsforbindelser og samarbejdspartnere på tværs af branchen. Samtidig kan du vise dine kompetencer og dit talent og give fremtidens bud på nogle af de udfordringer, som branchen oplever.

Indholdet på møderne er bl.a. sparring omkring forskellige emner ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Du vil møde en række kompetente fagpersoner, som bidrager med input og får sat gang i processen i gruppen. Det er deltagerne selv, som er med til at beslutte, hvilke emner, vi skal fokusere på og hvilke typer af input, I ønsker. Herudover er der – naturligvis – masser af ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår.

Deltagerprisen er kr. 5.000,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder. Møderne foregår som udgangspunkt hos deltagerne.
 

Det siger deltagerne:

"I min travle hverdag er det vanskeligt at få inspiration og indspil fra andre erhvervsgrupper, derfor valgte jeg at tilmelde mig Byens Talenter. Jeg har nu været i netværksgruppen i flere år og ser altid frem til at træffes, høre fra de andre i gruppen, se mulighederne omkring fælles interesser, det giver mig inspiration til udvikling." Inge-Hanne Tegnander, Dornbracht.


Byens Talenter er repræsenteret ved følgende virksomheder:

KAB
Adserballe & Knudsen
Dornbracht
AI
Sweco
Molt Wengel
Bjerg Arkitektur
NOVA5 arkitekter
Moos Byggeri
ARI
Orbicon
H+ Arkitekter
Renoveringskonsulenterne
Enemærke & Pedersen
ATP Ejendomme

Facilitator: Mathilde Schjerning, Byens Netværk

 

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at være med i Byens Talenter, kan du udfylde nedenstående formular eller kontakte Mathilde Schjerning på mvs@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

 

Skal udfyldes
Skal udfyldes
Skal udfyldes

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi er medlem af Byens Netværk på grund af netværkets tværfaglige sammensætning, som gør det til et både bredt og relevant forum med god variation i arrangementer og dagsordener." Gottlieb Paludan Architects

Denne netværksgruppe faciliteres af

Mathilde Schjerning - tlf. 23450221

C.F. Møller april 2017

  • Byens Netværk
    v/ sekretariatschef
    Henriette Sofie Larsen

  • Strandgade 27B, 5.sal
  • 1401 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk