print logo
Byens netværk

Byens Talenter

Byens Talenter I og II henvender sig til alle de talentfulde medarbejdere, der findes rundt om i Byens Netværks medlemsvirksomheder, og som kan have gavn af at indgå i en sparring ud over den, de får internt i virksomheden. Deltagerne befinder sig typisk på projektlederniveau, men det er ikke et krav og i praksis dækker grupperne flere organisatoriske niveau.

I Byens Talenter har du mulighed for at udvikle dit professionelle netværk og derigennem skabe relationer til potentielle forretningsforbindelser og samarbejdspartnere på tværs af branchen. Samtidig kan du vise dine kompetencer og dit talent og give fremtidens bud på nogle af de udfordringer, som branchen oplever.

Indholdet på møderne er bl.a. sparring omkring forskellige emner ud fra kongstanken ”best principle”, som handler om, at vi kan lære en masse af hinanden på tværs af vores forskellige brancher ved at afkode principper, der virker i én branche, og som man kan have gavn af at overføre til andre områder. Du vil møde en række kompetente fagpersoner, som bidrager med input og får sat gang i processen i gruppen. Det er deltagerne selv, som er med til at beslutte, hvilke emner, vi skal fokusere på og hvilke typer af input, I ønsker. Herudover er der – naturligvis – masser af ikke-faciliteret tid, fordi vi ved, at det tit er udenfor programsætningen, at netværket opstår.

Deltagerprisen er kr. 7.000,- pr. person ekskl. moms. for et forløb på 5 møder. Møderne foregår som udgangspunkt hos deltagerne.
 

Det siger deltagerne:

"I min travle hverdag er det vanskeligt at få inspiration og indspil fra andre erhvervsgrupper, derfor valgte jeg at tilmelde mig Byens Talenter. Jeg har nu været i netværksgruppen i flere år og ser altid frem til at træffes, høre fra de andre i gruppen, se mulighederne omkring fælles interesser, det giver mig inspiration til udvikling." Inge-Hanne Tegnander, Dornbracht.


Byens Talenter er repræsenteret ved følgende virksomheder:

Byens Talenter I:
Adserballe & Knudsen
Dornbracht
AI
By & Havn
Bjerg Arkitektur
Plan 1 - Cobblestone Architects A/S
Mole Arkitekter
Keim Scandinavia
AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører
Fagerhult
Winsløw Advokatfirma
KAB
PensionDanmark
HI-CON

Byens Talenter II
Bang & Beenfeldt
Skau Reipurth & Partnere
NIRAS
ELF Development
Bjerg Arkitektur
Enemærke & Petersen
Hovedstadens Bygningsentreprise
V2C
DTU
IKANO Bolig A/S
Viega A/S
PensionDanmark
DLA Piper


Facilitator: Katja Beck, Byens Netværk

 

Vil du være med?

En forudsætning for at være med i en af byens netværksgrupper er, at din virksomhed er medlem af Byens Netværk. Hvis du ønsker at høre mere eller være med i Byens Talenter, kan du kontakte Katja Beck på kbe@byensnetvaerk.dk. Så finder vi ud af, om du vil passe ind i gruppen.

 

 

footer image byens netværk