print logo

Invitation: Mød arkitekten bag BLOX

Udgivet d. 06. november 2018

 

DAC inviterer til foredrag:

Mød arkitekten bag BLOX

Kom med til en eftermiddag med idéer, diskussioner og bobler. Vi får besøg af den altid ambitiøse og kompromisløse Ellen van Loon, partner hos Rem Koolhaas firma, OMA, og hovedarkitekt på BLOX - den nok mest debatterede nyere bygning i København.

Ellen van Loon vil diskutere det evige had-kærlighedsforhold, som er mellem arkitekter og ingeniører, og give os et spændende indblik i samarbejdet om BLOX mellem OMAs arkitekter og Arups ingeniører.

Med fokus på samarbejdet mellem arkitekter og ingeniører vil Ellen også præsentere tankerne bag andre af OMAs signaturprojekter, herunder Casa da Musica, den hollandske ambassade i Berlin, Seattle Public Library, De Rotterdam, CCTV og det nyligt åbnede Qatar National Library.

Efter BLOXTALK er du inviteret til DACs nyeste aftenarrangement - AfterDAC. En torsdagsbar med gin, øl og fish'n chips samt live musik og en dokumentar om den dansk-britiske ingeniør Ove Arup.

Du kan læse mere om arrangementet her, og som medlem af Byens Netværk får du 20% rabat når du bestiller billetter ved at bruge koden: "dacven"

 

footer image byens netværk