print logo
Byens netværk

Netværk på tværs af kontinenter

Udgivet d. 16. maj 2018


Interesseret i det afrikanske marked for arkitektur, infrastruktur, byudvikling og offentlige byrum? Og vil du gerne netværke med nogle af de førende arkitektvirksomheder på det afrikanske kontinent?

Den danske ambassade i Sydafrika søger arkitekter i København, som kunne være interesseret i at byde en håndfuld afrikanske arkitekter på kaffe og dialog om arkitektur på tværs af kontinenter.Foto fra sidste års arkitektdelegation.

Den danske ambassade i Sydafrika er, i samarbejde med den danske ambassade i Ghana, i gang med at arrangere en arkitektdelegation til Danmark i perioden 10 juni – 15 juni under temaet ”Liveable Cities and Hedonistic Architecture”. Delegationen består af 20 arkitekter fra international orienterede arkitektfirmaer i hhv. Ghana og Sydafrika, som har erfaring med udvikling og implementering af projekter i det meste af Afrika.

Delegationen skal blandt andet besøge State of Green, hvor stadsarkitekt Tina Saaby holder oplæg om ”Sustainable City Development”. Programmet for delegationen indeholder også workshops hos BLOXHUB, rundvisning af Amager Bakke af SLA Architects og oplæg hos arkitekterne fra 3. Natur. Delegationen besøger også Aarhus, hvor SHL Architects præsenterer DOKK1 og området omkring Aarhus havn og Henning Larsen Architects viser rundt på Moesgaard Museum.

Inviter på besøg
Fredag den 15. juni er det planlagt, at de afrikanske arkitekter i mindre grupper skal besøge nogle danske arkitekter i København for at få en uformel dialog omkring et tema af fælles interesse. I den forbindelse vil vi meget gerne i kontakt med danske arkitekter i København, som kunne være interesseret i at byde en eller to håndfulde afrikanske arkitekter på en kop kaffe og et rundstykke og afsætte et par timer til en rundbordssnak om et par relevante temaer. Det er en god mulighed for at få indsigt i dele af det afrikanske marked for arkitektur, infrastruktur, byudvikling og offentlige byrum og ikke mindst netværke med nogle af de førende arkitektvirksomheder på det afrikanske kontinent.

Ambassaden hører gerne fra arkitektbureauer, som har lyst til at inviterere indenfor på netværksbesøg. Byens Netværk hjælper også gerne med at formidle kontakten - skriv til Henriette Sofie Larsen hsl@byensnetvaerk.dk

Kontaktinformation:
DANISH EMBASSY, PRETORIA
IPARIOLI OFFICE PARK, BLOCK B2, GROUND FLOOR / 0028 HATFIELD
PHONE +27 (12) 430 9340 / SYDAFRIKA.UM.DK
NILS ROBENHAGEN, HEAD OF TRADE DEPARTMENT  / NILROB@UM.DK
DIRECT +27124309356 / MOBILE +27824547167

footer image byens netværk