print logo

Online intromøde om udstillingsmuligheder på MIPIM 2022

Udgivet d. 08. oktober 2021


Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri går sammen om fælles eksportfremstød gennem stand på MIPIM 2022. Her kan virksomheder tilkøbe sig udstillingsplads og dermed eksponere sig overfor internationale bygherrer, developere, samarbejdspartnere og investorer. 

MIPIM er tilbage i fysisk form den 15.-18. marts 2022, og som noget nyt har Dansk Industri i samarbejde med Danske Arkitektvirksomheder fået midler hos Trade Council (Udenrigsministeriet) til at udstille på selve messen som eksportfremme.

MIPIM afholdes hvert år i Cannes i Frankrig, og er en messe, hvor den internationale ejendomsindustri mødes og netværker med den hensigt at engagere sig i fremtidige forretningsmuligheder. Hvert år byder udstillingen på nye inspirerende løsninger fra hele verden.

Online intromøde 

Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri afholder et online intromøde med arrangørerne af de to danske landepavilloner med info om MIPIMs historie og præsentation af tankerne for de to pavilloner. Desuden deltager Byggesocietetet og Byens Netværk, der gennem flere år har gennemført aktiviteter på MIPIM.

På det online intromøde deltager:

  • Lars Emil Kragh, Danske Arkitektvirksomheder
  • Ejvind Vøgg, Dansk Industri
  • Lars Sønderskov, Byggesocietetet
  • Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk

Dato og tid: 28. oktober kl. 13:00-14:30

Læs mere og tilmeld dig her

 

footer image byens netværk