print logo

Sejltur til Sydhavnen med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen

Udgivet d. 24. maj 2022

Lørdag d. 4. juni sætter Socialdemokratiet kursen stik syd og sejler til Sydhavnen med overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, som blandt andet vil fortælle om masterplanen for Sydhavnen, stormflodssikring mod syd og Skolen i Sydhavnen, som er kåret til verdens bedste nye skole i 2016 af World Architecure News.

Socialdemokratiet arrangerer, og arrangementet er åbent for alle - du er velkommen til at invitere venner og bekendte med.

Sydhavnen har igennem de sidste 15 år forvandlet sig fra et hårdt industriområde til et moderne og eftertragtet boligområde med kanaler, spisesteder og en masse historie. Mellem Havneholmen i nord og Sluseholmens kanalby i syd udgør Enghave Brygge et ’missing link’ i udviklingen af Sydhavnen. Nu mangler kun Enghave Brygge syd. Når Enghave Brygge står færdig som samlet område, vil det være en kanalby med 9 øer og to halvøer, med Enghave Kanal som hovedåre gennem bydelen. Samtidig vil metroen åbne i 2024 og vil dermed koble den sydlige del af København på metronettet.

Sydhavnen er i konstant forandring og arrangementet tager ud for at se, hvordan der ser ud netop nu.

Lørdag den 4. juni 2022
Mødetid kl. 9.50 - Kom i god tid, så vi kan sejle præcis kl. 10.00.
Sejltur fra kl. 10.00 - 11.30

Vi står på Nettobåden foran:
Restaurant Aristo
Islands Brygge 4
2300 København S

Arrangementet koster 50 kr.
Tilmelding senest d. 1. juni 2022 

Foto: By & Havn / Dragør Luftfoto

footer image byens netværk