print logo
Byens netværk

Baggrund

Byens Netværk blev etableret i 1995 under navnet Center for Byrenovering.

Den store aktivitet inden for byfornyelse i København afslørede et behov for et forum for erfaringsudveksling på tværs af faggrænser. Derfor stiftedes foreningen med deltagelse af private og offentlige bygherrer, den finansielle sektor, ingeniør- og arkitektfirmaer, entreprenører og håndværksinstitutioner.

Behovet for erfaringsudveksling og dermed forståelse på tværs af faggrænser er i dag endnu mere aktuel. Foreningen ændrede navn til Byens Netværk i 2004. Siden da har vi oplevet en stor interesse for netværkets aktiviteter og et stigende antal medlemmer.

I dag tæller Byens Netværk ca. 300 medlemsvirksomheder.Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Byens Netværk er et inspirerende forum, hvor der er plads til vidensdeling og mulighed for at møde både kunder, samarbejdspartnere og andre ligesindede rådgivere." Triagonal – wayfinding specialister

Ikano Bolig februar 2019

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk