print logo
Byens netværk

Baggrund

Byens Netværk blev etableret i 1995 under navnet Center for Byrenovering.

Den store aktivitet inden for byfornyelse i København afslørede et behov for et forum for erfaringsudveksling på tværs af faggrænser. Derfor stiftedes foreningen med deltagelse af private og offentlige bygherrer, den finansielle sektor, ingeniør- og arkitektfirmaer, entreprenører og håndværksinstitutioner.

Behovet for erfaringsudveksling og dermed forståelse på tværs af faggrænser er i dag endnu mere aktuel. Foreningen ændrede navn til Byens Netværk i 2004. Siden da har vi oplevet en stor interesse for netværkets aktiviteter og et stigende antal medlemmer.

I dag tæller Byens Netværk ca. 300 medlemsvirksomheder.Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Vi er medlem af Byens Netværk på grund af netværkets tværfaglige sammensætning, som gør det til et både bredt og relevant forum med god variation i arrangementer og dagsordener." Gottlieb Paludan Architects

Emcon a/s - 50 år oktober 2017

  • Byens Netværk
    v/ sekretariatschef
    Henriette Sofie Larsen

  • Strandgade 27B, 5.sal
  • 1401 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk