print logo
Byens netværk

Baggrund

Byens Netværk blev etableret i 1995 under navnet Center for Byrenovering.

Den store aktivitet inden for byfornyelse i København afslørede et behov for et forum for erfaringsudveksling på tværs af faggrænser. Derfor stiftedes foreningen med deltagelse af private og offentlige bygherrer, den finansielle sektor, ingeniør- og arkitektfirmaer, entreprenører og håndværksinstitutioner.

Behovet for erfaringsudveksling og dermed forståelse på tværs af faggrænser er i dag endnu mere aktuel. Foreningen ændrede navn til Byens Netværk i 2004. Siden da har vi oplevet en stor interesse for netværkets aktiviteter og et stigende antal medlemmer.

I dag tæller Byens Netværk ca. 300 medlemsvirksomheder.Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk - et fagligt netværk for hele byggebranchen. Få et personligt, fagligt og socialt netværk, vær med til at påvirke byudviklingen og branchen, lær nyt og få ny inspiration, deltag i arrangementer og studieture og profiler din virksomhed.

Derfor er vi medlem

"Som del af arkitekt- og byggebranchen i Danmark er Byens Netværk ikke til at komme udenom. Det er et inspirerende forum med mulighed for videndeling og netværk med en række vigtige aktører i branchen." SKALA Arkitekter

Advokaterne Foldschack, Forchhammer, Dahlager & Barfod januar 2020

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Tilmelding til nyhedsbrev

footer image byens netværk