print logo

Grønne Fællesskaber med TagTomat


Hvordan får man grønne fællesskaber til at blomstre i boligselskaber? Hvordan skaber vi nye byrum, som overrasker og indbyder til ophold, snak og udeliv? Og hvordan kan terrorsikringen af vores byrum gøres pænere og skabe nye funktioner? Det kan du blive klogere på, nå TagTomat inviterer indenfor i deres showroom på Nørrebro til en eftermiddag med fokus på grønne fællesskaber og udviklingen af en grøn by.

Deltagerliste
Fotoreportage

Luk fuld beskrivelse

Hvordan gør vi vores byer grønnere og skaber mangfoldige fællesskaber?
TagTomat har lavet massevis og mangfoldige grønne projekter, og hjulpet et utal af grønne fællesskaber med at blomstre - dette tæller alt fra skolehaver og grønne fælleshaver i boligforeninger, i parker og på herberger til kontorindretninger med grønne vægge med luftrensende planter og terrorsikring med merværdi i byens rum.

De gør en dyd ud af at skabe debat og dialog omkring indretningen af byens rum, hvad enten det er med “Terrorsikring med merværdi” eller “Parkeringshaver” på gader og stræder, eller når de eksempelvis indretter Redmolen i Nordhavnen som en stor blomstereng. 

Nu inviterer TagTomat os indenfor i deres showroom til en eftermiddag om grønne fællesskaber og nytænkende byrum, hvor vi sammen bliver klogere på, hvordan man designer, udvikler og bygger løsninger, som gør byen grønnere.

Undervejs i arrangementet kan du vælge mellem 2 miniworkshops:

  • Spor 1: Grønne fællesskaber og beboerinddragelse
  • Spor 2: Parkerings- og fortorvshaver i byens rum.


Vi forbeholder os retten til at sende et no-show-fee på 400,- DKK ekskl. moms ifm. udeblivelse fra vores arrangementer. No-show-fee kan blive opkrævet, hvis du udebliver fra arrangementet uden at melde afbud til os.

 Program

  • 15:00 Velkommen v/ Byens Netværk
  • 15:15 Introduktion og lidt om TagTomat v/ Mads Boserup Lauritsen - indehaver, bybonde og arkitekt samt Lærke Essemann Jensen - bybonde og urban designer.
  • 15:45 2 Miniworkshops
    Spor 1: Grønne fællesskaber og beboerinddragelse. Spor 2: Parkerings- og fortorvshaver i byens rum.
  • 16:30 Fælles opsamling v/ Mads Boserup Lauritsen - indehaver, bybonde og arkitekt samt Lærke Essemann Jensen - bybonde og urban designer.
  • 17:00 Afslutning og en lille forfriskning
  • 17:30 Tak for i dag

Praktisk information

Dato og tid

21/08 2018 15:00 - 17:30

Adresse

Jagtvej 59
2200 København N

Deltagerantal

45

Mødested

Arrangementet finder sted i TagTomats Showroom på Nørrebro

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde 23450221

Praktisk information

Dato og tid

21/08 2018 15:00 - 17:30

Adresse

Jagtvej 59
2200 København N

Deltagerantal

45

Mødested

Arrangementet finder sted i TagTomats Showroom på Nørrebro

Kontakt

mvs@byensnetvaerk.dk
Mathilde 23450221

footer image byens netværk