print logo

Nytårskur 2018


Traditionen tro indleder Byens Netværk det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.

I år sætter vi en tyk streg under fest og inviterer indenfor i Vilhelm Lauritzens smukke VEGA. Vi dækker op til nytårsmiddag i Store VEGA og i løbet af aftenen kan du opleve bluesrockbandet Freddy And The Phantoms spille op. De rutinerede fantomer er kendte for deres intense livekoncerter og vil med jysk accent og lune skrue op for festen. Derudover vil Madkastellet stå for aftenens kulinariske oplevelse. 


Deltagerliste
Fotoreportage

Udover at danne festlig ramme for nytårskuren 2018 er VEGA et af landets mest populære og respekterede spillesteder med ca. 250 koncerter årligt.

VEGA er med sit interiør – de mørke træpaneler, mahognigulvene, friserne og de mange gennemførte originale detaljer i eksempelvis gelændere og lamper - en arkitektonisk perle og en fantastisk ramme for vores festlige nytårskur.

Folkets hus
Oprindeligt hed VEGA Folkets hus. Bygningen blev opført i 1956 og tegnet af Vilhelm Lauritzen, der også er kendt for andre tidstypiske bygningsværker som Radiohuset og den gamle terminal i Københavns Lufthavn. I 1996 genåbnede bygningen som VEGA, musikkens hus.

Grunden blev købt af Den Socialdemokratiske Vælgerforening i 1894, hvorefter der blev opført en bygning indrettet til kontorbrug. I 1944 blev bygningen købt af Arbejdernes Fællesorganisation, som efter krigen valgte at rive den gamle kontorbygning ned, og i 1956 stod det nye Folkets Hus - den nuværende bygning - klar.

Huset blev i 1993 solgt på tvangsauktion, og der var efterfølgende mange interesserede købere, fx var både Føtex og Pinsekirken tæt på at blive de nye ejere.

Det var dog kunstneren Bjørn Nørgaard, der så potentialet i Folkets Hus som et spillested, og i 1996 lykkedes det ham, sammen med miljøminister Svend Auken, at frede bygningen, som dermed blev den yngste fredede bygning i København.

Freddy And The Phantoms
Som noget nyt krydrer vi i år vores festlige aften med et liveorkester. Glæd dig til at opleve bluesrockbandet Freddy And The Phantoms spille op. Bandet har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock-navne, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse.

Det har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og egne koncerter på landets største scener. Lige nu er Freddy And The Phantoms klar med deres fjerde udspil, albummet Decline Of The West. Hør dem her.

Madkastellet
Bag Madkastellet/Luftkastellet står Rasmus Pors og Jens Junert, som driver flere steder i både Malmø og København og leverer mad til fx Tap 1 i Carlsbergbyen, Det Kongelige Musikkonservatorium, Lokomotivværkstedet osv.
Madkastellet laver vidunderlig mad og er samtidig et cateringfirma, som går den ekstra mil for at give det særlige krydderi, der skaber en god totaloplevelse.

Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA! Vi glæder os til at se dig. 

Dress code: Dit højeste humør og festligste match til de flotte omgivelser.

Bemærk: Tilmelding er bindende.

Tilmeldingsfrist: 03. januar 2018 kl. 12.00

Pris: Medlemmer: Kr. 1295,- ekskl. moms. Ikke medlemmer: Kr. 2295,- ekskl. moms. 


Der er ikke begrænsede antal pladser pr virksomhed på nytårskuren - alle er velkomne!


 

 Program

 • 17:30
  Dørene åbner - velkommen!
 • 18:15
  Velkommen v/ Henriette Sofie Larsen, Byens Netværk
 • 18:30
  Middag med mere - herunder nytårstale v/ Henriette Cajar, bestyrelsesformand i Byens Netværk
 • 22:00
  Freddy And The Phantoms spiller op
 • 02:00
  Tak for i aften

Praktisk information

Dato og tid

05/01 2018 17:30 - 06/01 2018 02:00

Adresse

VEGA, Enghavevej 40
1674 København V

Deltagerantal

400

Mødested

VEGA

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

Praktisk information

Dato og tid

05/01 2018 17:30 - 06/01 2018 02:00

Adresse

VEGA, Enghavevej 40
1674 København V

Deltagerantal

400

Mødested

VEGA

Kontakt

hsl@byensnetvaerk.dk
Henriette 23344601

footer image byens netværk