print logo

Byen vågner: HUBNORDIC med KLP Ejendomme

 

Deltagerliste (opdateret 28.08)


Hvordan bygger, indretter og udvikler vi flerbruger-arbejdssteder til tiden? 

Vores arbejdssted skal ikke blot bidrage til, at vi kan yde vores bedste  – men til at vi kan være den bedste udgave af os selv. Det skaber nye forventninger til det arbejdssted, som vi omgiver os med.

HUBNORDIC i Ørestad er et ambitiøst byggeri, der ønsker, at både virksomheder og medarbejdere kan deles, virke og trives i fællesskab. 

Vi oplever det liv, som fylder flerbrugerkontorejendommen i dag, og møder Søren Risager-Hansen, Adm. dir., KLP Ejendomme Danmark til en samtale om de visioner, strategier og forudsætninger, der har udviklet tilblivelsen af det dynamiske sted. 

Luk fuld beskrivelse

KLP siden år 2000 investeret ca. 9 milliarder kr. i 10 moderne og velbeliggende erhvervsejendomme på i alt ca. 350.000 m², primært i det centrale København og med et enkelt hotel i Århus.

Heraf er tre store flerbrugerkontorejendomme på i alt ca. 125.000 m² udviklet og opført af KLP Ejendomme i Ørestad City. De to første i henholdsvis 2003 og 2008 og den seneste, HUB1, på Kaj Fiskers Plads, på 64.000 m² opført i totalentreprise med Hoffmann A/S som entreprenør og ibrugtaget i 2021.

De tre ejendomme kaldet HUB1, HUB2 og HUB3 - samlet HUBNORDIC - og fremstår som ét knudepunkt af kontorer og servicefaciliteter, der kan benyttes på tværs af de tre ejendomme af lejerne i HUBNORDIC. Beliggenheden er yderts central med både metro, lufthavn og motorvejsbet. 

Vi besøger HUB1, hvor indretningen af stueetagen (ca. 10.000 m²) er løftet til et helt særligt niveau med inspiration fra hotelverdenen. Samtidig med at bylivet bliver trukket ind i bygningen ved at placere blomsterbutik, frisør, vaskeri og renseri, specialbutik for racercykler, caféer og købmand, sportsbar og sundhedscenter med fitness m.m. Desuden rummer stueetagen et stort tilbud af uformelle mødepladser, Co-working muligheder, pause- og arbejdsrum. HUBNORDIC tilbyder også forskellige kantine - og restaurantsoplevelser. 

De overliggende kontoretager i HUB1 (ca. 40.000 m²) er opført i op til 7 etager, som hver kan underdeles i op til 8 kontorafsnit pr. etage, fra ca. 500 m² til ca. 1.300 m². De mange kontorafsnit kan lægges sammen til større kontorudlejninger, hvilket gør kontortilbuddet meget fleksibelt overfor markedets efterspørgsel.

Samtidigt er ejendommen miljøcertificeret som DGNB Guld og kontorerne har velfungerende og højt ydende tekniske anlæg i forhold til indeklimastyring og udlæg af arbejdspladser med mulighed for opdeling i både mindre kontorenheder og større sammenhængende arbejdsområder.

Ejendommen blev bygget spekulativt af KLP, dvs. uden forhåndsudlejning, med en plan for en langsigtet indfasning i markedet, hvor udlejningen af HUB1 i dag udgør ca. 40%.

Glæd dig til at høre om byggeriet og de adskillige brugermuligheder, som HUBNORDIC inviterer til.

KLP Ejendomme A/S er datterselskab af norske KLP Eiendom AS, et af Norges største ejendomsselskaber, som på vegne Norges største pensionskasse KLP investerer i erhvervsejendomme i Norge, Sverige og Danmark som et led i den langsigtede kapitalforvaltning i pensions- og livsforsikringsselskabet.

KLP Ejendomme har ejendomsværdier for mere end 95 milliarder NOK og er lokaliseret i de tre lande med egen organisation, der arbejder i hele værdikæden (Ejendomsinvestering og -projektudvikling,  Markedsføring og udlejning,  Forvaltning,  Projekt, drift og vedligehold, Økonomistyring, rapportering og governance).

Involverede parter på projektet: 

Bygningsarkitekter: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniører: Rambøll
Landskabsarkitekter: 1:1 Landskab
Totalentreprenør: Hoffmann
Design af fællesarealer: OH Studio, Didde Højlund Olesen og ATM Design
F&B konsulenter: Telling & Nesager

Mere om HUB NORDIC

Mere om KLP Ejendomme

Fotokreditering: KLP Ejendomme


Byen vågner er en række arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgenfriskt blik på et aktuelt emne eller sted. Glæd dig til at få et boost af inspiration og faglige input sammen med dine netværkskollegaer. Program

  • 08:30 Godmorgen v / Byens Netværk
  • 08:45 Oplev HUB1 over morgenkaffen
  • 09:00 Ambitiøst flerbrugerkontor bygget til tiden v. Søren Rigsager-Hansen, Adm.dir. KLP Ejendomme
  • 09:30 Spørgsmål og samtale
  • 10:00 Omvisning i HUB1 + HUBNORDIC
  • 10:30 Fortsat god dag

Praktisk information

Dato og tid

04/09 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Kay Fiskers Pl. 10
2300 København S

Deltagerantal

40

Mødested

HUB1

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna Jardorf, tlf. 28266304

Praktisk information

Dato og tid

04/09 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Kay Fiskers Pl. 10
2300 København S

Deltagerantal

40

Mødested

HUB1

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna Jardorf, tlf. 28266304

footer image byens netværk