print logo

Byen vågner: Mobilitet med JAJA Architects


Skal gaderne blot være opbevaringsområder for privatejede biler?

Eller giver nye aktive, mikro-, delte og kollektive mobilitetsteknologier os mulighed for at genvinde gaderne som rum for nye sociale og økonomiske muligheder?

Byen vågner i en verden af mobilitet hos JAJA Architects, hvor vi møder Jakob Steen Christensen, Partner og Arkitekt, og Robert Martin, Head of Mobility. 

Deltagerliste (opdateret 02.02.23)

Luk fuld beskrivelse

Jakob og Robert står sammen med resten af JAJA Architects bag en række anerkendte mobilitetsprojekter i Danmark og udlandet, herunder Konditaget Lüders, Ejler Bille P-hus og Copenhagen Car Free(dom). Vi møder dem til en spændende fortælling om tegnestuens tilgang til bæredygtig mobilitet – et emne Robert desuden holder en Ph.D. i. 

Glæd dig til at indtage morgenkaffen på et besøg på JAJA Architects' tegnestue på Nørrebro og bliv klogere på, hvilken betydning nye mobilitetsteknologier har for udviklingen af vores byer. 

JAJA Architects er en Københavnsk tegnestue, der har specialiseret sig i mobilitet, transformation og biomaterialer. Det har de gjort, fordi de mener, at det er inden for disse strategiske indsatsområder, at de som planlæggere og arkitekter kan skabe udvikling og gøre en forskel.

Læs mere om JAJA Architects her


Byen vågner er en række arrangementer, hvor vi begynder dagen med et morgenfriskt blik på et aktuelt emne eller sted. Glæd dig til at få et boost af inspiration og faglige input sammen med dine netværkskollegaer. 

Fotokreditering:
Foto/rendering 1-4: JAJA Architects
Foto 5: Rasmus Hjortshøj/Coast StudioProgram

  • 08:30 Godmorgen v / Byens Netværk
  • 08:45 En verden af mobilitet v/ Jakob Steen Christensen, Partner og Arkitekt, og Robert Martin, Head of Mobility, JAJA Architects
  • 09:30 Spørgsmål og samtale
  • 10:15 Fortsat god dag

Praktisk information

Dato og tid

06/02 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Heimdalsgade 35
2200 København N

Deltagerantal

30

Mødested

Hos JAJA Architects på 3. sal i baghuset

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna tlf. 28266304

Praktisk information

Dato og tid

06/02 2023 08:30 - 10:30

Adresse

Heimdalsgade 35
2200 København N

Deltagerantal

30

Mødested

Hos JAJA Architects på 3. sal i baghuset

Kontakt

ngj@byensnetvaerk.dk
Nanna tlf. 28266304

footer image byens netværk