print logo

Greenpipe

december 2022

Den mest beboervenlige og bæredygtige løsning inden for renovering af faldstammer

Greenpipe er eksperter i renovering og genbruger afløbssystemer. Vi coater eller strømpeforer hele faldstammesystemer og har en serviceafdeling, som foretager reparation af utætte afløbsrør, spuler og renser afløbssystemer.

Vi hedder Greenpipe, fordi genbrug af afløbssystemer er en ”grøn” og klimavenlig renoveringsmetode, og vi er et stærkt og spændende alternativ til traditionel udskiftning og reparation af afløbsrør.

Da vi arbejder i folks boliger, er vi virkelig dygtige til at få beboerne til at føle sig komfortable, mens vi omdanner deres bolig til et ”værksted”. Vi ser det som en fagdisciplin i sig selv.

Greenpipe renoverer afløbssystemer over hele Danmark.

Udvalgte referencer

Øresundskollegiet

Coating af faldstammer på Øresundskollegiet, der med sine 1.025 kollegieboliger er et af Danmarks absolut største projekter, hvor de gamle faldstammer er genbrugt. Projektet blev gennemført som en fagentreprise.

Haunstrupgård

Med sine 450 boliger er Haunstrupgård et stort projekt, hvor alle faldstammerne blev coatet. Greenpipe var underentreprenør for NCC.

Se flere referencer her

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

Vi ved, at der venter os en masse gode sociale og faglige oplevelse i Byens Netværk, og det glæder vi os til.

Vi vi gerne bidrage til det tværfaglige arbejde og inspireres af debatten, der foregår i Byens Netværk. I Greenpipe tænker vi innovativ og klimavenlig renovering, hvilket vi gerne vil slå et slag for gennem tværfagligt arbejde og samvær med alle de spændende virksomheder, som er medlem i Byens Netværk.

Kontakt

Søren Dallov Ibsen
sdi@greenpipe.dk
M 40 56 19 76 

Læs mere på greenpipe.dk

Greenpipe er en del af Nordens største virksomhed indenfor coating og strømpeforing af afløbssystemer i ejendomme, nemlig Spolargruppen i Sverige. Læs mere på www.spolargruppen.se

Vosper Boligstyling januar 2023

footer image byens netværk