print logo

Living Art

juni 2020

30 års erfaring med indeklima og bæredygtighed

Living Art er blandt indretningsbranchens førende leverandører og rådgivningsvirksomheder indenfor gardiner, ind- og udvendige solafskærmning og akustikløsninger. Vores primære kunder er kommuner, stat, institutioner, hoteller og andre private virksomheder.

Living Arts team af konsulenter arbejder tæt sammen med arkitekter og entreprenører om at skabe smukke, funktionelle og bæredygtige løsninger såvel i eksisterende bygninger som i nybyggeri.


4 områder, hvor vi kan optimere indeklimaet

Indeklima handler om at være veltilpas og kunne yde sit bedste i et givet indendørs miljø. Et sundt og behageligt indeklima er alfa og omega på kontorer og i hoteller, i skoler og institutioner. Det er desværre ingen selvfølge, for meget byggeri – både ældre og nyere – tager ikke højde for netop indeklimaet.

Her er 4 områder, hvor Living Art ofte hjælper med at optimere indeklimaet:
 


Vi satser på bæredygtige løsninger

27% af Danmarks energiforbrug går til opvarmning og nedkøling af bygninger. Det er et helt unødvendigt overforbrug af de dyrebare ressourcer. En markant del af løsningen på dette problem kan være noget så simpelt som klimagardiner, der holder varmen inde – eller ude – selv på dårligt isolerede vinduespartier.

Bæredygtighed handler også om genbrug og recirkulering. Eksempelvis satser Living Art på smukke, slidstærke gardiner fremstillet af genbrugsplast.


Hvorfor er Living Art medlem af Byens Netværk

Byens Netværk er et forum af netop den type virksomheder, Living Art henvender sig til. Vi ser mange muligheder for frugtbare samarbejder, netværksarrangementer og gensidig inspiration.


Kontakt

Jeanette Friedrichs
Salgs- & Marketing Direktør
+45 22 25 05 32 / jf@livingart.dk

Læs mere på livingart.dk

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk