print logo

Rotpunkt Køkken

juli 2019

 

Din kvalitets- og miljøbevidste køkkenpartner

Hos Rotpunkt får du solide og gennemtænkte løsninger, der kombinerer tysk kvalitet, skandinavisk design og hensyn til miljøet. Rotpunkt er en familieejet virksomhed, som har produceret køkkener i 70 år. I Danmark er vi nu 15 butikker, og flere kommer stadig til.


Hos Rotpunkt tilgodeser vi alle interessenter
Vi samarbejder med alle lige fra den lokale håndværksmester til større entreprenørvirksomheder og bygherrer. Arkitekter bliver imponerede og regnedrengene positivt overrasket.

Vi har mange års erfaring i at overføre Rotpunkts grundlæggende koncept om personlige og kreative løsninger til både mindre og større byggeprojekter, nybyggerier, renoveringer og istandsættelser, så hvert projekt får sit helt eget særpræg. Vi kan levere indretning til både køkken, bad og garderobe.

Vi leverer naturligvis hvide køkkener, men vil du tegne, bygge eller eje et anderledes projekt tilbyder vi 26 forskellige korpusfarver uden merpris.


Høj kvalitet – med Rotpunkts skræddersyede løsninger får du høj kvalitet og unikke og tilpassede designs, der gør boligerne attraktive i mange år fremover. Flotte og originale indretningsløsninger øger altid tiltrækningskraften, værdien og omsætteligheden af boligerne. 19mm på bærende flader og 8mm i ryggen giver et stabilt korpus. År efter år.

Miljøvenlige løsninger – hos Rotpunkt tager vi hensyn til sociale vilkår, arbejdsmiljø, klima og miljø. Vores særlige Greenline produktionsmetode er med til at bevare verdens naturskove, samtidig med at vi sparer på CO2 og brændstofforbrug. 

Stærke processer – du får en kontaktperson pr. sag. Vi sparrer gerne og udfordrer dine tanker. Vi holder hvad vi lover, og kommunikationsniveauet er højt.


Hvorfor er vi del af Byens Netværk?
Vi er nye i Byens Netværk, men vi finder det HELT naturligt at være med her, hvor så mange spændende mennesker og virksomheder med passion for byggeri er samlet.

Vi er en bundsolid virksomhed, men kendskabet til Rotpunkt skal øges. Vi glæder os over de grønne tiltag i byggeriet, og det har sat Rotpunkt i en helt unik position.

Vi er passionerede netværkere og drikker gerne kaffe med ALLE medlemmer - enten hos Jer eller i Danmarks smukkest beliggende køkkenbutik.

Læs også om Rotpunkt Køkkens miljøvenlige produktionsmetode i august måneds profil her


Kontakt

 Ole Stids-Jønsby
 Indehaver, Rotpunkt Hillerød
 osj@rotpunkt.dk
 Tlf. 23 87 23 88

 

 Jesper Purkær Nielsen
 Rotpunkt Erhverv
 jpn@rotpunkt.dk
 Tlf. 25 66 88 04


Læs mere på Rotpunkt.dk

AFRY november 2022

footer image byens netværk