print logo
Byens netværk

Scandi Construction ApS

juni 2019


Scandi Construction (Tidligere Scandi elektriker) består af 3 ejere, som alle har stor erfaring inden for virksomhedsdrivelse og alle har haft egne firmaer. Vi er uddannet inden for kontor og handel, jura og ingeniørhøjskole.

Vi startede i juli 2014, hvor vi indgik et samarbejde med det italienske Ansaldo STS (som nu er Hitachi rail STS). Vi startede som underleverandør og fik hurtigt vækst inden for høj- og lav-voltsspænding el-installationer, data og kommunikation - alt fra stikkontakter til avancerede underjordiske mobile installationsenheder. Siden har vi arbejdet tæt med vores samarbejdspartner Comesvil spa.

Læs mere om vores referencer projekter

De seneste par år har vi udviklet os enormt meget. Vi har udvidet vores potentiale og leverer nu helhedsløsninger, byggeløsninger og håndværkerløsninger inden for alt fra murer- og tømrerarbejde til vvs- og el-installationer. Vi har kun kompetente og erfarne folk, som også lærer fra sig i praksis til de nyudklækkede.

Vi er med tiden blevet mere miljøbevidste og ser hele tiden efter grønnere løsninger. Vores motto er High Quality On-time, og vi bestræber os på høj tilfredshed hos kunden.

Vi har pt. travlt med nyopførelser af bygninger og flere projekter her i Danmark. Vi samarbejder lige nu med Harder Gruppen om et nyt boligbyggeri og udover det har vi deltaget i projekter og egenprojekter såsom:


Hvorfor er vi del af Byens Netværk?

Vi vil gerne være en del af Byens Netværk på grund af de faglige arrangementer, øget kendskab i branchen og mulige samarbejder - og selvfølgelig for at være en del af et større netværk

 

Kontakt

Scandi Construction ApS
Rødovrevej 24A, st.
2610 Rødovre

Tlf. 31 34 07 33

info@scandiconstruction.dk

​Læs mere på scandiconstruction.dk

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk