print logo
Byens netværk

Ticket2Travel Business

maj 2016Små og mellemstore virksomheder med rejseaktivitet, får med Ticket2Travel Business, et nyt og anderledes sted at købe flybillettter og hotelophold.

Vi har udviklet Ticket2Travel Business ud fra et ønske om at lave en løsning som kombinerer det internettet kan tilbyde i form af handlefrihed, muligheder og overskuelighed, med dansk support og hurtig adgang til data om virksomhedens rejseaktivitet.

På Ticket2Travel Business får du derfor adgang til:

Og det er præcis de to sidste services, som gør Ticket2Travel Business anderledes:Er Ticket2Travel Business noget din virksomhed kan bruge med fordel ?

Hvis du kan svare ja til følgende 3 spørgsmål :

Så er du meget tæt på, og næste skridt vil være at kontakte:

Peter Grooss: peter.grooss@billetkontoret.dk , 3690 3020 eller Kim Gerdes: kim.gerdes@billetkontoret.dk , 8732 2266

Så kommer vi forbi til en demonstration og en snak om mulighederne.
En del af Billetkontoret A/S
Ticket2Travel Business er en del af Billetkontoret A/S, som udsteder mere end 140.000 flybilletter om året. Billetkontoret A/S blev stiftet i 1990 og omsætter i dag for dkk 600 millioner. Alle rejser købes derfor med Billetkontoret A/S som teknisk arrangør, jvf. Rejsegarantifonden. 
www.billetkontoret.dk

Hvorfor er Billetkontoret A/S medlem af Byens Netværk ?
Vi er medlem af Byens Netværk for - gennem deltagelse i faglige arrangementer samt planlægning og gennemførsel af foreningens studierejser - at styrke vores netværk.
Billetkontoret A/S og Byens Netværk har allerede i dag et tæt samarbejde om at udvikle, tilbyde og gennemføre fagligt relevante studierejser til medlemmerne. Med denne erfaring, og vores gennemslagskraft over for luftfartsselskaber, ser vi os selv som en sikker, konstruktiv og kreativ samarbejdspartner for Byens Netværk.

 Ikke kun i forbindelse med studierejser, men også i et samarbejde med det enkelte medlem gennem Ticket2Travel Business.


 

AFRY november 2022

footer image byens netværk