Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


4. februar 2020

Om en måneds tid åbner den internationale ejendomskonference Mipim i Cannes, som i år afholdes fra den 10.-13. marts. I dette nyhedsbrev kan du læse mere om Byens Netværks aktiviteter på Mipim.  

De seneste to år har vi holdt en faglig debat på Mipim, hvor vi har givet ordet til en række borgmestre. Det gør vi også i år. Denne gang glæder vi os særligt til at holde det i samarbejde med Byggesocietetet. Arrangementet løber af stablen onsdag den 11. marts og holdes i byens Salon Marina, som ligger i tilknytning til festivalpalæet. Det betyder, at der på dette arrangement skal forevises Mipim-bagde.  

På årets Borgmesterstævne skal vi diskutere udfordringer og perspektiver i den nye klimalov. Vi har inviteret fem borgmestre fra hhv. København, Odense, Aalborg, Egedal og Ballerup og spørger dem, om de er klar til den grønne omstilling, og om samspillet mellem kommunerne og de private aktører i branchen er godt nok? Læs mere og tilmeld dig her

Sammen med Byggesocietetet holder vi også en fælles velkomst på Den Danske Stand. Det sker om tirsdagen kl. 10, hvor vi skyder årets Mipim godt igang med netværk, kaffe og croissanter.   

Blandt vores andre arrangementer er det efterhånden legendariske Mipim Kaffe-Rendez-VousIgen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes. Det sker om onsdagen - allerede fra kl. 8:00, og vi glæder os til at se dig.

Inden vi når så langt, holder vi også et Mipim Kick-Off i København. Det er allerede nu på torsdag hos ATP Ejendomme, så skynd dig, hvis du vil være med. Sammen får vi overblik over årets Mipim-uge, udveksler invitationer, tips og ideer og hilser på hinanden inden afgang. 

Skulle du endnu stå og mangle logi i Cannes, kan vi sikkert også hjælpe med det. Skriv en mail til Shuki Foighel og hør nærmere.Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

Byens Netværks Mipim-arrangementer

Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Mipim velkomst på Den Danske Stand​, 10. marts 
Sammen med Byggesocietetet holder vi en fælles velkomst på Den Danske Stand, hvor vi skyder årets Mipim godt igang med netværk, kaffe og croissanter.   


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


Mipim Borgmesterstævne: Kommunernes Klimavisioner​​, 11. marts 
Byggesocietetet og Byens Netværk har sat fem borgmestre stævne på Mipim for at dykke ned i kommunernes visioner og strategier på klimaområdet. Er de rustet til den grønne omstilling, og er samspillet mellem kommuner og private aktører i branchen godt nok?     


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Byens nytårspodcast: Byggeriets tendenser i 2020
Byens Podcast er aktuel med den uomgængelige nytårsudsendelse: Året der gik - og nye tendenser for 2020. Optaget direkte ved Byens Netværks nytårskur den 10. januar 2020.


Nyheder

Flyv med branchekolleger til Mipim 2020
Oldrup Rådgivning og Fly With Me flyver direkte fra Roskilde til Cannes ifm. Mipim 2020. Læs mere her


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link