Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrevIndkaldelse til generalforsamling og invitation til 20 års fødselsdag

Så er det tid til den årlige generalforsamling i Byens Netværk, som finder sted tirsdag den 5. maj i Nordatlantens Brygge. I år kombinerer vi generalforsamlingen med fejringen af Byens Netværks 20 års fødselsdag. Vi glæder os til at se dig til en festlig eftermiddag, som udover generalforsamling byder på sejltur, fødselsdagskage og godt selskab.

Generalforsamling
Vi begynder dagen i Nordatlantens Brygge - midt i byen og det mangfoldige liv på Christianshavn.

Dagsorden, årsregnskab og program kan du se her.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden eller sekretariatet skriftligt i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Generalforsamlingen kan kun træffe beslutning om forslag, der er rettidigt fremsendt.

Vi fejrer 20 års fødselsdag
Tænk sig, Byens Netværk fylder 20 år... Stadig ung, lidt mere erfaren og sprængtfyldt med energi og gåpåmod, hvis vi selv skal sige det. Og det skal naturligvis fejres! Når generalforsamlingen er vel overstået, slår vi dørene op til en festlig eftermiddag. Vi har lejet en båd, så vi sammen kan nyde byen fra vandsiden, og så skal vi naturligvis have fødselsdagskage og champagne.

Vel mødt til en festlig generalforsamling!

Pssst: Der er nu åbent for tilmelding til netværksturen til Viborg i juni - vi fylder en bus og tager på en spændende faglig tur. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket. Og så har vi lagt endnu et besøg på Valencia op.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Dansk Bygningsanalyse er et landsdækkende, rådgivende firma, der beskæftiger sig med systematiske bygningsundersøgelser, analyser og rådgivning i forbindelse med bl.a. indeklima og angreb af skimmelsvamp samt undersøgelse og analyser af sundhedsskadelige asbest- og keramiske fibre.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2015 og frem.


Kommende arrangementer

FN Byen og Marmorbyen, 15. april - udsolgt
Kom med på besøg i FN Byen og Marmorbyen som begge er en del af den kommende byudvikling på Marmormolen i Københavns Nordhavn.

Sydhavn Skole, 21. april
Sydhavn Skole er det nye flagskib på Teglholmen i Københavns Sydhavn med mulighed for at blive profilskole med science og vand som tema. Kom med på besøg i Danmarks første skolebyggeri med lavenergiklasse 2015.

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april
Danmarks nok flotteste parkeringshus er snegleformet, beklædt med grønne planter og bygget med fokus på bæredygtighed. Kom med på rundvisning i Glostrup Hospitals nye parkeringshus.

Valencia, 29. april - udsolgt
Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Generalforsamling 2015 og 20 års fødselsdag, 5. maj
Byens Netværk inviterer til generalforsamling og fejring af foreningens 20 års fødselsdag. Vi glæder os til at se dig til en festlig eftermiddag, som udover generalforsamling byder på sejltur, fødselsdagskage og godt selskab.

Valencia II, 6. maj
Vi gentager det populære arrangement. Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Afholdte arrangementer

Udsigten, Margretheholm, 3. marts

 Fotoreportage

Mipim 2015, 10.- 13. marts

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I februar 2015 har der i alt været 14591 besøg på vores website. Ud over nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Lighting Design i Grontmij og vores kommende arrangementer om Udsigten, Margretheholm og Ny Nørreport Station, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Konference i Sheffield, UK: Innovation Through Temporary Use, 14.-15. april
Interesseret i midlertidige anvendelser som redskab til udvikling af vores byer og landskaber? Så kom med til konferencen Innovation Thrugh Temporary Use til en omgang inspirerende key-notes, tematiske workshops og oplæg om visioner, strategier og lovgivning for midlertidig arealanvendelse.

www.byens-netvaerk.dk
Forbundet Arkitekter og Designere inviterer indenfor i Lundgaard Tranbergs Pakhus, Langelinie, 28. april
Se arkitektur på vejen hjem! Pakhuset på Langelinie er et virksomhedsdomicil med cirka 650 arbejdspladser, der er opført som det sidste i rækken af større bygninger på Langeliniemolen.

www.byens-netvaerk.dk
Guidede gåture i Århusgadekvarteret med By & Havn
Kom på gratis guidet gåtur i Århusgadekvarteret i Nordhavn med en af By & Havns guider. Guiden beretter om kvarterets historie, nutid og fremtid og udfolder de fortællinger om livet i Nordhavn, som havneindustrien, Nordisk film og Riffelsyndikatet var med til at præge


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link