Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev7. maj 2015Alle taler om social ansvarlighed og social bæredygtighed. Nu har du muligheden for at lære fra nogle af de bedste, når vi i slutningen af maj besøger nogle af pionererne på området: Grennessminde i Taastrup, som er et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov.

Grennessminde var en af de første til at sætte fokus på socialøkonomisk virksomhed og behovet for at skabe arbejdspladser til folk på kanten af arbejdsmarkedet. Samtidig er Grennessminde helt i front, hvad angår økologi og bæredygtigt byggeri. Fx blev skolens værkstedsbygning opført som bæredygtigt byggeri, længe før bæredygtighed blev til et begreb.

Gør som flere af landets toppolitikere og forskere og tag med på besøg på Grennessminde til en eftermiddag om socialøkonomisk virksomhed, økologi og bæredygtighed.

I tirsdags holdt vi generelforsamling og fejrede netværkets 20 års fødselsdag. Tak til alle der var med - det blev en festlig dag helt i Byens Netværks ånd. Erik Jæger takkede af som formand gennem mange år, og nyvalgt bestyrelsesmedlem Henriette Cajar - adm. direktør i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma - blev valgt som ny formand for bestyrelsen. Meget mere om generalforsamling og fødselsdagsfest i meget nær fremtid.

Der er stadig pladser på netværksturen til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet, Vandplus projektet Sønæs og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie og en hyggelig og velbevaret middelalderbykerne. Tag med os ud i det danske sommerland.

Og så har vi fået endnu et nyt medlem. Vi byder velkommen til ByggeKompagniet CPH.

Skal din virksomhed være månedens profil i Byens Netværk? Som månedens profil får din virksomhed unik mulighed for at profilere sig over for det store faglige publikum, som hver måned besøger sitet. Vi har ledige profiler fra juni måned. Du kan læse mere her.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Skybrud - et fænomen beboere i Danmark de senere år har haft tæt inde på kroppen. Men hvordan undgår vi i fremtiden, at store vandmasser ødelægger infrastrukturen og koster milliarder af kroner? Det har de svar på hos rådgiverne Hartvig Consult, hvor de bl.a. er specialiserede i at projektere og rådgive kunder inden for kloakering, så fremtidige skybrud ikke oversvømmer kloaksystemet og skader beboerne.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Grennessminde, 27. maj
Tag med til Grennessminde til en eftermiddag om socialøkonomisk virksomhed, økologi og social mangfoldighed. Hør om Grennessmindes forskellige projekter og virksomheder og om deres indsats for at skabe arbejdspladser til folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Rosenborg Slot, 28. maj
Tag med Byens Netværk og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på rundvisning på Rosenborg Slot og hør om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

FN Byen og Marmorbyen, 15. april

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I april 2015 har der i alt været 11305 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af emcon, kommende arrangementer, vores generalforsamling, studieturen til Istanbul og netværksturen til Viborg, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Workshops om god renoveringspraksis i byggeriet
Renovering fylder meget i byggeriet. Derfor er det vigtigt, at vi gør det godt. Og det er først, når visioner møder praksis, at værdien bliver skabt. GI, Bygherreforeningen og Smith Innovation inviterer til dialog og vidensudveksling om god renoveringspraksis.

HELLO 2015, 28. maj
Nordens største mobilitets og IT messe. På HELLO 2015 får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste tendenser inden for mobilitet. Ca. 30 udstillere vil præsentere deres produkter og løsninger og mange af dem har helt nye produktinnovationer med.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link