Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev11. marts 2015


Synes du også at parkeringshuse er spændende? I næste måned kan du komme med på rundvisning i et af Danmarks flotteste parkeringshuse, som for nyligt er opført ved Glostrup Hospital. Den snegleformede bygning har en levende grøn facade med over 100 forskellige planter og en lille skov med regnvandsopsamling i midten, og så er huset bygget med fokus på bæredygtighed.

I Cannes er den årlige ejendomsevent Mipim netop nu i fuld gang, og i formiddags var Byens Netværk vært ved det traditionelle og velbesøgte kaffe-rendez-vous - i år med flere deltagere end nogensinde før. 

Siden sidste uge har vi fået følgeskab af hele fire nye medlemmer: NOVA5 ArkitekterÅrstiderne Arkitekter, Broberg Entreprise og Birgitte Degener Byggerådgivning. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores kommende arrangementer.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Dansk Bygningsanalyse er et landsdækkende, rådgivende firma, der beskæftiger sig med systematiske bygningsundersøgelser, analyser og rådgivning i forbindelse med bl.a. indeklima og angreb af skimmelsvamp samt undersøgelse og analyser af sundhedsskadelige asbest- og keramiske fibre.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Kvæsthusprojektet, 17. marts
Fra færgeterminal til mangfoldigt byrum. Vi besøger Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet som tilsammen skal give rum for et mangfoldigt byliv, skabe et enklere trafikalt flow og sikre klimatilpasning i forhold til skybrud.

Ny Nørreport Station, 24. marts - udsolgt
København har fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Tag med os på rundvisning på Ny Nørreport Station og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund, 26. marts
Gladsaxe Company House efterlever energikravene for 2020, og forventes at opnå guld efter bæredygtighedsordningen DGNB, som de første kontorarbejdspladser herhjemme. Tag med på besøg og kom samtidig med på rundvisning i bygningerne på den gamle tobaksgrund.

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april
Danmarks nok flotteste parkeringshus er snegleformet, beklædt med grønne planter og bygget med fokus på bæredygtighed. Kom med på rundvisning i Glostrup Hospitals nye parkeringshus.

Afholdte arrangementer

Kick off Mipim 2015, 18. februar

 Fotoreportage mm.

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I februar 2015 har der i alt været 14591 besøg på vores website. Ud over nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Lighting Design i Grontmij og vores kommende arrangementer om Udsigten, Margretheholm og Ny Nørreport Station, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitektur filmdage på Louisiana i anledningen af Copenhagen Architecture Festival, 19.-22. marts
I samarbejde med COPENHAGEN ARCHITECTURE X FILM viser Louisiana seks film om arkitektur på det afrikanske kontinent. Filmene kredser om Afrikas arkitektur, steder, stemninger, mennesker og historier.

www.byens-netvaerk.dk Gratis erhvervskonference: ”Flyvestation Værløse - fremtidens bæredygtige byområde”, 26. marts
F16 shelters, kæmpestore helikopterhangarer, kilometervis af landingsbaner og storslået udsigt over istidslandskabet. Hvordan transformerer man flyvestationens særlige identitet og historie til et moderne byområde? Kom og vær med til debatten på Furesø Kommune og Freja ejendommes fælles erhvervskonference.

www.byens-netvaerk.dk Konference i Sheffield, UK: Innovation Through Temporary Use, 14.-15. april
Interesseret i midlertidige anvendelser som redskab til udvikling af vores byer og landskaber? Så kom med til konferencen Innovation Thrugh Temporary Use til en omgang inspirerende key-notes, tematiske workshops og oplæg om visioner, strategier og lovgivning for midlertidig arealanvendelse.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link