Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev13. maj 2015Sidst på måneden søsætter vi en ny og forbedret hjemmeside, som vi glæder os til at præsentere for jer. Den nye side bliver en opdateret og moderniseret udgave af vores gamle hjemmeside. F.eks. bliver det nemmere at overskue siden på tablet og mobil. Og så bliver månedens profil endnu mere synlig.

Skal din virksomhed være månedens profil på vores nye hjemmeside? Som månedens profil får din virksomhed en unik mulighed for at profilere sig over for det store faglige publikum, som hver måned besøger siden. Vi har ledige profiler fra juli måned. Brug den til at fortælle historien om jeres virksomhed, nye tiltag, nye forretningsområder, ny organisation, nye opgaver, nye jobopslag osv. Siden er på top 3 over de mest læste på vores hjemmeside. Du kan læse mere om betingelserne her.

Studieturene i Byens Netværk er meget populære, denne gang er ingen undtagelse. Vi har en plads tilbage på studieturen til Istanbul. Er du ny i netværket eller har du ikke været med før? Snup den sidste plads. 

Skal du ikke med til Istanbul, så kan du overveje at tage med til Viborg den 10. juni. Netværksbussen kører traditionen tro ud i det danske sommerland. Turen byder på en vifte af forskellige faglige besøg. Glæd dig til en hel dag, hvor du både kan dyrke nye og gamle relationer og samtidig se en af Danmarks smukke, gamle byer. 

Listen over kommende arrangementer synes måske lidt kort lige pt. Vi knokler på for at færdiggøre flere arrangementer til jer.


God Kristi Himmelfartsweekend
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Skybrud - et fænomen beboere i Danmark de senere år har haft tæt inde på kroppen. Men hvordan undgår vi i fremtiden, at store vandmasser ødelægger infrastrukturen og koster milliarder af kroner? Det har de svar på hos rådgiverne Hartvig Consult, hvor de bl.a. er specialiserede i at projektere og rådgive kunder inden for kloakering, så fremtidige skybrud ikke oversvømmer kloaksystemet og skader beboerne.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juli 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Grennessminde, 27. maj
Alle taler om social ansvarlighed og social bæredygtighed. Nu har du muligheden for at lære fra nogle af de bedste, når vi i slutningen af maj besøger nogle af pionererne på området: Grennessminde i Taastrup, som er et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov.

Rosenborg Slot, 28. maj - udsolgt
Tag med Byens Netværk og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på rundvisning på Rosenborg Slot og hør om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Sydhavn Skole, 21. april

 Fotoreportage

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I april 2015 har der i alt været 11305 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af emcon, kommende arrangementer, vores generalforsamling, studieturen til Istanbul og netværksturen til Viborg, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Workshops om god renoveringspraksis i byggeriet
Renovering fylder meget i byggeriet. Derfor er det vigtigt, at vi gør det godt. Og det er først, når visioner møder praksis, at værdien bliver skabt. GI, Bygherreforeningen og Smith Innovation inviterer til dialog og vidensudveksling om god renoveringspraksis.

www.byens-netvaerk.dk ARCHITECT@WORK - invitation fra SIEDLE NORDIC , 3.- 4. juni
Efter forskellige internationale og succesrige udgaver af ARCHITECT@WORK kommer disse unikke og skræddersyede kontaktdage for arkitekter, indretningsarkitekter og andre konsulenter endelig til København..

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo, 3.-5. september
Den internationalt berømmede tegnestue Snøhetta, bosiddende i Oslo, udstiller i Dansk Arkitektur Center henover sommeren. Tag med Dansk Arkitektur Center på Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link