Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev18. marts 2015


Vidste du, at Byens Netværk i år fylder 20 år? Stadig ung, lidt mere erfaren og sprængtfyldt med energi og gåpåmod, hvis vi selv skal sige det. Det fejrer vi til vores generalforsamling den 5. maj. Sæt kryds i kalenderen til en festlig eftermiddag. Vi indkalder i nær fremtid.

Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. De seneste fem år har Tyrkiet gjort store økonomiske fremskridt og er i dag et af de lande i verden, der har klaret sig bedst ud af den finansielle krise, og byen bugner af nye byggeprojekter. Turen er en 3-dages tur og finder sted ultimo september. Tænk allerede nu over, om det kunne være noget for dig, så du er parat til at tilmelde dig, når vi lægger turen op i løbet af april.

I Cannes er den årlige ejendomsevent Mipim netop vel overstået. Byens Netværk havde flere arrangementer, og vi siger tak til alle jer, der mødte frem. Vi kom hjem med tasken fuld af visitkort og hovedet fyldt med nye ideer til nye spændende tiltag. Husk at vi gerne hjælper jer med indkvartering næste år, enten i lejligheder eller på vores lille, charmerende netværkshotel. Sig til hvis du vil skrives op til hotellet.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Dansk Bygningsanalyse er et landsdækkende, rådgivende firma, der beskæftiger sig med systematiske bygningsundersøgelser, analyser og rådgivning i forbindelse med bl.a. indeklima og angreb af skimmelsvamp samt undersøgelse og analyser af sundhedsskadelige asbest- og keramiske fibre.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Ny Nørreport Station, 24. marts - udsolgt
København har fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Tag med os på rundvisning på Ny Nørreport Station og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund, 26. marts
Gladsaxe Company House efterlever energikravene for 2020, og forventes at opnå guld efter bæredygtighedsordningen DGNB, som de første kontorarbejdspladser herhjemme. Tag med på besøg og kom samtidig med på rundvisning i bygningerne på den gamle tobaksgrund.

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april
Danmarks nok flotteste parkeringshus er snegleformet, beklædt med grønne planter og bygget med fokus på bæredygtighed. Kom med på rundvisning i Glostrup Hospitals nye parkeringshus.

Afholdte arrangementer

Udvikling i Nordhavn, 25. februar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I februar 2015 har der i alt været 14591 besøg på vores website. Ud over nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Lighting Design i Grontmij og vores kommende arrangementer om Udsigten, Margretheholm og Ny Nørreport Station, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Bustur til klimaprojekter i København med Dansk Arkitektur Center, 19. marts
Kom helt tæt på Københavns Klimatilpasningsstrategi, når Dansk Arkitektur Center og projektchef i Københavns Kommune, Jan Rasmussen, tager rundt til et udvalg af klimatilpasningsprojekter i København.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitektur filmdage på Louisiana i anledningen af Copenhagen Architecture Festival, 19.-22. marts
I samarbejde med COPENHAGEN ARCHITECTURE X FILM viser Louisiana seks film om arkitektur på det afrikanske kontinent. Filmene kredser om Afrikas arkitektur, steder, stemninger, mennesker og historier.

www.byens-netvaerk.dk Gratis erhvervskonference: ”Flyvestation Værløse - fremtidens bæredygtige byområde”, 26. marts
F16 shelters, kæmpestore helikopterhangarer, kilometervis af landingsbaner og storslået udsigt over istidslandskabet. Hvordan transformerer man flyvestationens særlige identitet og historie til et moderne byområde? Kom og vær med til debatten på Furesø Kommune og Freja ejendommes fælles erhvervskonference.

www.byens-netvaerk.dk
Seminar: Genanvendelse af byggematerialer, 26. marts 
Upcycling, take back systemer og design for adskillelse - Dansk Arkitektur Center inviterer til seminar med fokus på genbrug og genanvendelse af byggeriets materialer.

www.byens-netvaerk.dk Konference i Sheffield, UK: Innovation Through Temporary Use, 14.-15. april
Interesseret i midlertidige anvendelser som redskab til udvikling af vores byer og landskaber? Så kom med til konferencen Innovation Thrugh Temporary Use til en omgang inspirerende key-notes, tematiske workshops og oplæg om visioner, strategier og lovgivning for midlertidig arealanvendelse.

www.byens-netvaerk.dk
Forbundet Arkitekter og Designere inviterer indenfor i Lundgaard Tranbergs Pakhus, Langelinie, 28. april
Se arkitektur på vejen hjem! Pakhuset på Langelinie er et virksomhedsdomicil med cirka 650 arbejdspladser, der er opført som det sidste i rækken af større bygninger på Langeliniemolen.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link