Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev20. maj 2015


I januar besøgte vi første gang Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst ved Dybbølsbro. Nu vender vi tilbage for at se den næsten færdige bygning, som skal indeholde kontrolfaciliteter til styring og overvågning af trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Sikkerheden i og omkring Control Centret bliver meget høj, så bygningen bliver ikke offentlig tilgængelig, når først den står færdig. Benyt derfor en unik lejlighed for at kigge indenfor, før det bliver taget i brug. Vi skal bære sikkerhedssko og hjelm, som du selv skal medbringe.

Kom med netværksbussen den 10. juni, hvor vi som tidligere nævnt kører en tur til Viborg. Overvej om ikke du har lyst til gøre os og de 25 andre tilmeldte selskab. Vi byder på faglighed, netværk og virkelig godt selskab. Glæd dig til en hel dag, hvor du både kan dyrke nye og gamle relationer og samtidig se en af Danmarks smukke, gamle byer. Turen er gratis for vores medlemmer.

Vi har gjort det igen! Studieturen til Istanbul er meget populær og nu udsolgt. Vi har reserveret 5 pladser til nye medlemmer eller virksomheder, som ikke har været med tidligere. Af de pladser har vi nu 3 tilbage. Skriv eller ring til Henriette, hvis du ønsker at komme i betragtning. 

Husk i øvrigt at gå ind at se reportagen fra generalforsamling og fødselsdagsfest.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Skybrud - et fænomen beboere i Danmark de senere år har haft tæt inde på kroppen. Men hvordan undgår vi i fremtiden, at store vandmasser ødelægger infrastrukturen og koster milliarder af kroner? Det har de svar på hos rådgiverne Hartvig Consult, hvor de bl.a. er specialiserede i at projektere og rådgive kunder inden for kloakering, så fremtidige skybrud ikke oversvømmer kloaksystemet og skader beboerne.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juli 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Grennessminde, 27. maj
Alle taler om social ansvarlighed og social bæredygtighed. Nu har du muligheden for at lære fra nogle af de bedste, når vi i slutningen af maj besøger nogle af pionererne på området: Grennessminde i Taastrup, som er et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov.

Rosenborg Slot, 28. maj - udsolgt
Tag med Byens Netværk og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på rundvisning på Rosenborg Slot og hør om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II, 29. juni
Vi besøger igen Banedanmarks nye Trafik Control Center, som snart står færdigt. Herfra skal Banedanmark for fremtiden styre trafikken for S- og fjernbanen i Østdanmark. Kom med på byggepladsbesøg for at se det nu næsten færdige resultat.

Studietur til Istanbul, 30. sep. - 3. okt. - udsolgt
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Generalforsamling 2015 og 20 års fødselsdag, 5. maj

 Fotoreportage

Valencia, 29. april og 6. maj

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I april 2015 har der i alt været 11305 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af emcon, kommende arrangementer, vores generalforsamling, studieturen til Istanbul og netværksturen til Viborg, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Sommerekskursion med ArkiTours, 11. juni
Tag på sommerekskursion med ArkiTours. Turen er en inspirationsrejse gennem en række af de mest innovative, nyere arkitekturløsninger i København.

www.byens-netvaerk.dk
Mogens Lykketoft åbner den kontroversielle konference 7PHN - Bæredygtige Byer og Bygninger , 20.- 21. aug.
Kommende formand for FN's generalforsamling, Mogens Lykketoft, åbner konferencen 7PHN om bæredygtige byer og bygninger 20.-21. august. Konferencen tager de vanskeligste og mest kontroversielle agendaer til behandling: Fra kvaliteten på byggepladserne, over byernes udfordringer til en diskussion af, hvilken slags vækst vi ønsker og bør fokusere på fremover.

www.byens-netvaerk.dk
Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo, 3.-5. september
Den internationalt berømmede tegnestue Snøhetta, bosiddende i Oslo, udstiller i Dansk Arkitektur Center henover sommeren. Tag med Dansk Arkitektur Center på Arkitekturrejse til Snøhettas Oslo.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link