Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev22. april 2015


Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. De seneste fem år har Tyrkiet gjort store økonomiske fremskridt og er i dag et af de lande i verden, der har klaret sig bedst ud af den finansielle krise, og byen bugner af nye byggeprojekter.

Ny i netværket eller ikke været med på studietur før? Vi håber, at nogle af jer har lyst til at deltage. Turen finder sted ultimo september, og programmet er derfor ikke klar endnu. Men vi arbejder på det. Se overskrifter og tænk over, om du skal have en af de 35 pladser. Ud over at det bliver spændende at opleve Istanbul med de faglige briller på, så er det en unik måde at få netværket igennem på med de andre deltagere.

København emmer af historie og historiske bygninger og indimellem skal de også shines op og restaureres. Vi har fået mulighed for sammen med Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme at få en særlig rundvisning på Rosenborg Slot for at høre om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning. 

Har du tilmeldt dig generalforsamling og fødselsdag? Hvis du gerne vil deltage, så er det tid til at tilmelde sig, så vi kan få styr på forplejning, bådpladser osv. 


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Strategisk bygherrerådgivning med personlighed, ledelseskraft og faglig tyngde. emcon er en partnerejet virksomhed, som løser rådgivningsopgaver på strategisk niveau for bygherrer, lejere og investorer i alle udviklings- og projektfaser ved ejendoms-, bygge- og anlægsopgaver.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april
Danmarks nok flotteste parkeringshus er snegleformet, beklædt med grønne planter og bygget med fokus på bæredygtighed. Kom med på rundvisning i Glostrup Hospitals nye parkeringshus.

Valencia, 29. april - udsolgt
Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Generalforsamling 2015 og 20 års fødselsdag, 5. maj
Byens Netværk inviterer til generalforsamling og fejring af foreningens 20 års fødselsdag. Vi glæder os til at se dig til en festlig eftermiddag, som udover generalforsamling byder på sejltur, fødselsdagskage og godt selskab.

Valencia II, 6. maj - udsolgt
Vi gentager det populære arrangement. Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Rosenborg Slot, 28. maj
Tag med Byens Netværk og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på rundvisning på Rosenborg Slot og hør om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Kvæsthusprojektet, 17. marts

 Fotoreportage

Ny Nørreport Station, 24. marts

 Fotoreportage

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund,
26. marts


 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I marts 2015 har der i alt været 13947 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Dansk Bygningsanalyse og vores kommende arrangementer i Valencia, Gladsaxe Company House samt FN Byen og Marmorbyen, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Invitation: Konference om fremtidens medarbejdere, 23. april
SIGNAL og Skanska inviterer endnu engang til en spændende konference – i år om hvordan man tiltrækker Fremtidens Medarbejdere. Til konferencen vil der bl.a. være oplægsholdere fra Linkedin & Deloitte London.

Nordic Green Building Councils konference 2015, 28. april
Hvordan sikrer Norden den bæredygtige føretrøje? Kom med på konferencen og bliv inspireret af de internationale frontløbere inden for bæredygtigt byggeri.

www.byens-netvaerk.dk
Dansk-tysk bæredygtighedskonference med fokus på innovative byggematerialer og bionik, 5. maj
Byggeriets nye materialer. Dansk-Tysk Handelskammer inviterer i samarbejde med InnoByg til konference med fokus på innovative byggematerialer og produktudvikling med inspiration i naturen, bionik.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link