Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev25. marts 2015

Vi har hele 3 nye arrangementer, hvor du skal være lidt hurtig, hvis du skal nå at have en plads.

Kom med på besøg i FN Byen og Marmorbyen, som begge er en del af den kommende byudvikling på Marmormolen i Københavns Nordhavn. Vi begynder eftermiddagen med en rundvisning i FN Byen. Få et kig på pris-vindende arkitektur (med 3XN’s signatur-trappe i hjertet af bygningen) og på bygningens bæredygtige, grønne detaljer, som har givet FN Byen et platin LEED-certifikat. Bagefter besøger vi Marmorbyen lige ved siden af FN Byen. Her opfører Pensionsselskabet PenSam Liv, By & Havn og Nordkranen ca. 14.000 kvm. kvalitetslejeboliger svarende til 128 boliger.

Sydhavn Skole er det nye flagskib på Teglholmen i Københavns Sydhavn med mulighed for at blive profilskole med science og vand som tema. Kom med på besøg i Danmarks første skolebyggeri med lavenergiklasse 2015.

Valencia blev opført i 1861 som ølhallen ”Thors Hal” og har efterfølgende heddet ”Figaro” og ”Pigalle”, og i 70’erne var det Simon Spies-natklubben ”Chat Noir”. Tag med Byens Netværk og Dorte Mandrup Arkitekter på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia". Bygningen er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Vi lovede at sørge for flere medlemsfordele. Denne gang i Illums Bolighus, hvor Byens Netværks medlemsvirksomheder som virksomhedskunder nu får 15 % rabat. Læs mere her

Skal din virksomhed være månedens profil i maj eller en af de kommende måneder? Profilen er en unik mulighed for at profilere dit firma overfor det store faglige publikum, som hver måned besøger sitet. Månedens profil er på top 3 over mest besøgte sider på vores website. Vi har ledige profiler fra maj måned. Se mere her

Se evt. også reportagen fra Mipim i Cannes.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Dansk Bygningsanalyse er et landsdækkende, rådgivende firma, der beskæftiger sig med systematiske bygningsundersøgelser, analyser og rådgivning i forbindelse med bl.a. indeklima og angreb af skimmelsvamp samt undersøgelse og analyser af sundhedsskadelige asbest- og keramiske fibre.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund, 26. marts
Gladsaxe Company House efterlever energikravene for 2020, og forventes at opnå guld efter bæredygtighedsordningen DGNB, som de første kontorarbejdspladser herhjemme. Tag med på besøg og kom samtidig med på rundvisning i bygningerne på den gamle tobaksgrund.

FN Byen og Marmorbyen, 15. april
Kom med på besøg i FN Byen og Marmorbyen som begge er en del af den kommende byudvikling på Marmormolen i Københavns Nordhavn.

Sydhavn Skole, 21. april
Sydhavn Skole er det nye flagskib på Teglholmen i Københavns Sydhavn med mulighed for at blive profilskole med science og vand som tema. Kom med på besøg i Danmarks første skolebyggeri med lavenergiklasse 2015.

Nyt grønt P-hus ved Glostrup Hospital, 22. april
Danmarks nok flotteste parkeringshus er snegleformet, beklædt med grønne planter og bygget med fokus på bæredygtighed. Kom med på rundvisning i Glostrup Hospitals nye parkeringshus.

Valencia, 29. april
Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Afholdte arrangementer

Udvikling i Nordhavn, 25. februar

 Fotoreportage

Mipim 2015

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I februar 2015 har der i alt været 14591 besøg på vores website. Ud over nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Lighting Design i Grontmij og vores kommende arrangementer om Udsigten, Margretheholm og Ny Nørreport Station, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Gratis erhvervskonference: ”Flyvestation Værløse - fremtidens bæredygtige byområde”, 26. marts
F16 shelters, kæmpestore helikopterhangarer, kilometervis af landingsbaner og storslået udsigt over istidslandskabet. Hvordan transformerer man flyvestationens særlige identitet og historie til et moderne byområde? Kom og vær med til debatten på Furesø Kommune og Freja ejendommes fælles erhvervskonference.

www.byens-netvaerk.dk
Seminar: Genanvendelse af byggematerialer, 26. marts 
Upcycling, take back systemer og design for adskillelse - Dansk Arkitektur Center inviterer til seminar med fokus på genbrug og genanvendelse af byggeriets materialer.

www.byens-netvaerk.dk Konference i Sheffield, UK: Innovation Through Temporary Use, 14.-15. april
Interesseret i midlertidige anvendelser som redskab til udvikling af vores byer og landskaber? Så kom med til konferencen Innovation Thrugh Temporary Use til en omgang inspirerende key-notes, tematiske workshops og oplæg om visioner, strategier og lovgivning for midlertidig arealanvendelse.

www.byens-netvaerk.dk
Forbundet Arkitekter og Designere inviterer indenfor i Lundgaard Tranbergs Pakhus, Langelinie, 28. april
Se arkitektur på vejen hjem! Pakhuset på Langelinie er et virksomhedsdomicil med cirka 650 arbejdspladser, der er opført som det sidste i rækken af større bygninger på Langeliniemolen.

www.byens-netvaerk.dk
Guidede gåture i Århusgadekvarteret med By & Havn
Kom på gratis guidet gåtur i Århusgadekvarteret i Nordhavn med en af By & Havns guider. Guiden beretter om kvarterets historie, nutid og fremtid og udfolder de fortællinger om livet i Nordhavn, som havneindustrien, Nordisk film og Riffelsyndikatet var med til at præge


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link