Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev29. april 2015


I Byens Netværk elsker vi at planlægge studieture rundt i landet og i verden.

Sommerens studietur i Danmark går til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie og en hyggelig og velbevaret middelalderbykerne. Tag med os ud i det danske sommerland. Der er plads til flere i bussen.

Turen til Istanbul går som varme hveder i disse dage. 24 pladser er allerede afsat. Er du ny i netværket, eller har du ikke været med før, så tænk lige over om du skal have en af de sidste pladser. Men lad være med at tøve for længe.

I næste uge holder vi vores fødselsdag. Vi glæder til at fejre de 20 år sammen med mange af jer. Du kan stadig nå at tilmelde dig, men vi vil gerne have de sidste tilmeldinger nu.

Ud over at planlægge fødselsdag myldrer det også frem med nye arrangementer. Tag med til Grennessminde til en eftermiddag om socialøkonomisk virksomhed, økologi og social mangfoldighed. Grennessminde i Taastrup er et bo- og uddannelsessted for unge med særlige behov. Vi skal på rundvisning i de smukke omgivelser inspireret af Rosendals Trädgård ved Stockholm i Sverige, besøge Det Økologiske Gartneri, Det Økologiske Bageri og Væksthuset og se Grennessmindes skolebygning, hvor materialeforbrug er baseret på 90% træ.

Træ ved de også noget om hos Frøslev Træ. Vi byder velkommen til vores sidste nye medlem som er Frøslev Træ.

Indtil i dag har der været knap 800 klik på Emcons profil i april. Skal din virksomhed have en af de kommende måneders profiler? Vi har ledige profiler fra juni måned.


God Store Bededag
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Strategisk bygherrerådgivning med personlighed, ledelseskraft og faglig tyngde. emcon er en partnerejet virksomhed, som løser rådgivningsopgaver på strategisk niveau for bygherrer, lejere og investorer i alle udviklings- og projektfaser ved ejendoms-, bygge- og anlægsopgaver.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra juni 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Valencia, 29. april - udsolgt
Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Generalforsamling 2015 og 20 års fødselsdag, 5. maj
Byens Netværk inviterer til generalforsamling og fejring af foreningens 20 års fødselsdag. Vi glæder os til at se dig til en festlig eftermiddag, som udover generalforsamling byder på sejltur, fødselsdagskage og godt selskab.

Valencia II, 6. maj - udsolgt
Vi gentager det populære arrangement. Tag med på rundvisning i en af Københavns mest markante, historiske bygninger: Den tidligere klub "Valencia" opført i 1861. Bygningen er er for nyligt blevet renoveret og moderniseret og er i dag Danske Advokaters kursus- og mødecenter.

Grennessminde, 27. maj
Tag med til Grennessminde til en eftermiddag om socialøkonomisk virksomhed, økologi og social mangfoldighed. Hør om Grennessmindes forskellige projekter og virksomheder og om deres indsats for at skabe arbejdspladser til folk på kanten af arbejdsmarkedet.

Rosenborg Slot, 28. maj
Tag med Byens Netværk og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme på rundvisning på Rosenborg Slot og hør om nogle af de nyere byggeopgaver, der er gennemført på slottet og om bygningens arkitektur og udsmykning.

Netværkstur til Viborg, 10. juni
Tag med på netværkstur til Viborg, hvor vi bl.a. besøger Viborg Rådhus, Kaserneområdet og Vestre Landsret. Glæd dig til en hel dag sammen med netværket i en af Danmarks smukke, gamle byer.

Studietur til Istanbul, 30. september - 3. oktober
Årets studietur går til Istanbul med fokus på bl.a. mangfoldighed. Istanbul er en tempofyldt og sprudlende metropol, en mangfoldig og kulturel smeltedigel og en eksotisk og smuk havneby. På turen skal vi bl.a. se nærmere på byens udvikling på godt og ondt.

Afholdte arrangementer

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund,
26. marts


 Fotoreportage

FN Byen og Marmorbyen, 15. april

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I marts 2015 har der i alt været 13947 besøg på vores website. Ud over forsiden, nyheder og afholdte arrangementer er det især månedens profil af Dansk Bygningsanalyse og vores kommende arrangementer i Valencia, Gladsaxe Company House samt FN Byen og Marmorbyen, der er besøgt. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Dansk-tysk bæredygtighedskonference med fokus på innovative byggematerialer og bionik, 5. maj
Byggeriets nye materialer. Dansk-Tysk Handelskammer inviterer i samarbejde med InnoByg til konference med fokus på innovative byggematerialer og produktudvikling med inspiration i naturen, bionik.

HELLO 2015, 28. maj
Nordens største mobilitets og IT messe. På HELLO 2015 får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste tendenser inden for mobilitet. Ca. 30 udstillere vil præsentere deres produkter og løsninger og mange af dem har helt nye produktinnovationer med.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link