Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

 

Byens Netværksdag 2017

Nu skal det gode samarbejde på dagsordenen!


Hvad er det, der går galt, når vi bygger – og hvordan finder vi vejen frem? Byens Netværksdag den 16. november har flere af tidens mest aktuelle profiler på talerlisten - krydret med et helt symfoniorkester, der i hænderne på musikchef Uffe Savery skal spille os gode sammen. Vil du ikke gå glip af den aktuelle debat og muligheden for selv at bidrage til branchens helhedstænkning, så tilmeld dig nu. 

 Byens Netværksdag tager vi fat om nældens rod og diskuterer, hvad det er for nogle grundlæggende problemer, vi løber ind i, når vi igen og igen bliver vidne til afleveringer med forsinkelser, konflikter og underskud. Vi har ryddet plads i formiddagsprogrammet til et direkte interview på scenen med seniorforsker i Byggeri v. Aalborg Universitet, Kim Haugbølle, der med afsæt i den seneste byggesag fra Bygningsstyrelsen lægger op til en gentænkning af de grundlæggende strukturer i branchen.

I eftermiddagens fire MINISALONER ser vi nærmere på nogle af tidens konkrete oplæg til nye forretningsmodeller, og til sidst slutter vi af med en SUPERSALON, hvor et tværfagligt panel af centrale nøglepersoner i byggebranchen vil binde dagens diskussioner sammen.

Superpanelet består af Lene Espersen, direktør for Danske Ark, Rasmus Brandt Lassen, byggechef i ByK, Københavns Kommune, Anders Lendager, direktør i Lendager Group, Martin Lund Knudsen, Vice President, NCC, Anders Vestergaard Buch, partner i Molt Wengel Advokater, Louis Becker, direktør hos Henning Larsen Architects samt ikke mindst Anette Krarup, Udviklingsdirektør i NPV.

Kom med til en dagsordensættende, faglig og festlig dag på Pladeværkstedet, hvor du kan være med til at påvirke den måde, vi bygger by på. 


Vi glæder os til at se dig!
Henriette Sofie Larsen, Mathilde Schjerning og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

 

Månedens profil

ESTATE MEDIA står bag Boligdagene, som er Danmarks nye mødeplads for alle i boligmarkedet. Konferencen har fokus på alle aspekter af køb, salg og investering i boliger, og kombinerer netværk med faglighed. ESTATE MEDIA er et videns- og mediehus, og ikke mindst en erfaren konferencearrangør med fokus på bygge- og ejendomsbranchen. 


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Vi har ledige profiler fra januar 2018 og frem.


Byens Klumme

Grænsefladen mellem Kunstakademiets arkitektuddannelse og FN’s verdensmål.
Kan et målrettet arbejde med FN´s 17 verdensmål være med til at styrke samarbejdet mellem arkitektfaget, uddannelsesverdenen og den virkelighed, vi alle er med til at forme? Læs det nye klummeindlæg skrevet af Arne Høi, Institutleder på KADK.


Byens Stafet

Byens Stafet er medlemmernes stafet. Her kan du blive klogere på, hvem der også er med i dit netværk, og hvad de interesserer sig for i byen her og nu. Stafetten gives løbende videre til en person i netværket udvalgt af stafetholderen. Måske bliver du den næste!

Hvem har Stafetten?
Henriette Dybdal Cajar, indehaver af CAJAR Rådgivning er seneste stafetholder. Læs hendes bidrag og få bl.a. hendes bud på, hvorfor de nye strategiske partnerskaber både kan være en mulighed og en udfordring for København i de kommende år.

 


Kommende arrangementer

Japansk og dansk møbelkunst – besøg hos A. Petersen Collection & Craft, 8. november - venteliste

I den aktuelle udstilling hos A. Petersen på Kløvermarksvej mødes dansk møbelkunst og japansk håndværks”nørderi” i et indendørs havelandskab. Kom og oplev det spektakulære kulturmøde.


Byens Netværksdag 2017, 16. november

Byggeriets samarbejdsformer ændrer sig, og branchen er under ombygning. På Byens Netværksdag ser vi nærmere på nogle af de samarbejdsmodeller, der for tiden udfordrer og skaber innovation på tværs af branchen.


Mediation – et stoppested mellem forhandling og voldgift, 23. november
Hvad er mediation og hvad kan vi bruge det til? Vi stiller skarpt på muligheder og barrierer for mediationens rolle i byggebranchen.


www.byens-netvaerk.dk

Jul på Bellahøj – arrangement om Bellahøjhusenes historie og fremtid, 30. november - venteliste
Kom med på besøg i de ikoniske boliger, få historien om de allerførste højhuse i Danmark og bliv klogere på fremtidens Bellahøj. Vi krydrer besøget med julestemning, gløgg og æbleskiver på Restaurant Bellahøj.


Nytårskur 2018, 5. januar

Traditionen tro indleder vi det nye år med en festlig og social begivenhed – Nytårskuren! Kom med når hele branchen mødes til fest i VEGA.


Mipim Kick-off 2018, 1. februar

Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2018 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.


Mipim - Byens Saloner: Borgmesterstafet, 13. marts

Byens Saloner rykker til Cannes og spørger de nye og genvalgte danske borgmestre: ”Hvad er visionerne for din by? Kom med til Borgmesterstafet på Mipim 2018. 


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2018, 14. marts

Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe.


Mipim Netværkspicnic på Île Saint-Honorat 2018, 16. marts

Igen i år kan du tage med på netværkspicnic på den smukke ø, Île Saint-Honorat, og nyde et par timers idyllisk ro og uformel MIPIM-evaluering sammen med dit netværk.


Afholdte arrangementer

Herlev Hospital, 5. oktober
 Fotoreportage

 


Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk

Introduktionsfilm om Byens Netværk

Har du set vores lille film om Byens Netværk? Klik ind og se den brede vifte af arrangementer fra det seneste år – og hør hvad du kan få ud af at være med.


www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

Inspirationsseminar om designfrihed og innovation til byggeri med aluminium, 10. november
Bliv opdateret på den nyeste udvikling inden for anvendelse af aluminium til arkitektur og byggeri - kom til inspirationsseminar for arkitekter, bygningskonstruktører, bygherrer, developers og facadeproducenter.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link