Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


3. marts 2020


Mipim er flyttet til juni, men det betyder ikke, at branchen ikke kan mødes alligevel. Derfor inviterer vi sammen med Byggesocietetet og Estate Media til et fælles ’MINI-MIPIM’ i BLOXHUB torsdag den 12. marts kl. 17:00-19:00.



ALLE VEJE FØRER TIL ROMA... så derfor vil vi forsøge at genskabe lidt af stemningen fra det sydfranske til smagen af et glas rosé, en Heineken eller en kølig pastis, indtil vi ses i Cannes den 2.- 5. juni.

Vi vil samtidig benytte anledningen til at tage en åben dialog om årets flytning af arrangementet. Der vil derfor være en kort paneldebat, hvor Henriette Sofie Larsen fra Byens Netværk, Lars Sønderskov fra Byggesocietetet og Lars Bernt fra Estate Media vil uddybe deres individuelle synspunkter, modereret af Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel.

Vi arbejder derudover på at få en udgave af vores borgmesterstævne klar til samme dag. Det vil i så fald foregå i DAC's konferencesal i tidsrummet 15:30-16:30. Herefter vil man så kunne fortsætte til netværk og forfriskninger i BLOXHUB. Mere om dette følger. 

I første omgang håber vi at se mange af jer til MINI-MIPIM på "Caffé Roma" - og hvem ved, om man vil møde en enkelt eller to med de klassiske røde solbriller fra LE34?

Vi glæder os til at se jer!


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

 

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link