Tilmeld nyhedsbrev

Bliv medlem

Afholdte arrangementer

Hvornår og hvor

Tirsdag d. 3. februar 2015

Kl. 15.30 - 17.30

 

 

Fæstningens Materialgård
Frederiksholms Kanal 30,
2. sal.
1220 København K

Vi mødes i showroomet på 2. sal. Der er elevator.

 

 

Se kort her

 

 

Hvis du har spørgsmål til Byens Netværks arrangement, så skriv eller ring til Mathilde:
mvs@byensnetvaerk.dk
T: 2345 0221

Deltagerantal

Max. 40 deltagere
2-3 deltagere pr. virksomhed

Print  

Bryghusprojektet

 


Bryghusprojektet. Illustration: OMA


Deltagerliste (opdateret 03.02.15)

Arrangementet er desværre udsolgt og lukket for tilmelding. Skriv en mail til Mathilde mvs@byensnetvaerk.dk hvis du gerne vil på venteliste.

Bryghusprojektet opføres netop nu af Realdania for at skabe nyt liv på havnefronten og styrke forbindelsen mellem indre by og Københavns havn. Bryghusprojektet skal rumme det nye Dansk Arkitektur Center, der bliver hjertet i det nye hus, der med virksomheder, butikker, cafe, restaurant, boliger og meget andet bliver en hel lille by i byen.

Vi besøger projektet for at høre mere om, hvad der foregår på Bryghusgrunden og få mulighed for at se den gigantiske byggepladsudgravning fra oven.


Havnefronten mellem Den Sorte Diamant og Langebro er på mange måder et overset område af byen. Der mangler liv og havnefronten er afskåret fra byen af den stærkt trafikerede indfaldsvej Christians Brygge. Det skal Bryghusprojektet råde bod på. Sammen med omformningen af Vester Voldgade til en lys og oplevelsesrig bygade skal Bryghusprojektet løfte den sidste stump øde parkeringsplads ved vandet til et livligt byområde.

Bryghusprojektet finansieres af Realdania og opføres af datterselskabet Realdania Byg. Den hollandske tegnestue OMA med Rem Koolhaas står i spidsen for realiseringen af Realdanias projekt på Bryghusgrunden.

Til arrangementet mødes vi i Fæstningens Materialgård, som er den renoverede gule murstensbygning, der ligger som tætteste nabo til Bryghusprojektet. Her har Realdania Byg, der er bygherre, indrettet et showroom, hvorfra der er et fint kig til byggepladsen, og her vil byggechef hos Realdania Byg, Ole Kongsbak, tage imod og give den store fortælling om den kommende bygning, beliggenheden og det store potentiale som bygningen rummer.

Bagefter går vi sammen med Ole Kongsbak en kort tur i nærområdet, ved havnekajen, Frederiksholms Kanal og Vester Voldgade, for her at se på udviklingen. Hvad kommer der til at ske? Hvad er allerede sket, og hvem er egentlig naboerne til dette særlige sted ved havnen?

Kilde: dac.dk

 

Program

 

15.30

Velkommen ved Realdania Byg og Byens Netværk

15.45

Om Bryghusprojektet v/ Ole Kongsbak, byggechef, Realdania Byg

16.00

Vi går en tur i nærområdet for at høre om udviklingen

17.00

Netværk og forfriskning i Fæstningens Materialgård

17.30

Arrangementet slutter

 
Arrangementet er desværre udsolgt og lukket for tilmelding. Skriv en mail til Mathilde mvs@byensnetvaerk.dk hvis du gerne vil på venteliste.
 

 

Kommende
arrangementer

   
27.05.15
Grennessminde
Beskrivelse og tilmelding
 
28.05.15
Rosenborg - byggeopgaver, arkitektur og udsmykning
Beskrivelse

Udsolgt
 

10.06.15
Netværkstur til Viborg
Beskrivelse og tilmelding
 
29.06.15
Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II
Beskrivelse og tilmelding
 
30.09.15-03.10.15
Studietur til Istanbul
Beskrivelse

Udsolgt

 
Arrangementer i støbeskeen

 

 

Nye medlemmer


ByggeKompagniet CPH

Frøslev Træ

Moos

Mogens V. Zeltner

NOVA5 Arkitekter

Årstiderne Arkitekter


Månedens profil





Derfor er Hartvig Consult medlem af Byens Netværk:


”Byens Netværk er den platform, hvor der befinder sig flest aktører fra vores fokusområder. Ydermere er det her, vi kan bidrage mest muligt til de øvrige medlemmers ejendomsporteføljer. Det er samtidig også hos Byens Netværk, at vi finder fagrelevant information gennem kollegaer og inspiration til fremtidige fokusområder”.