Tilmeld nyhedsbrev

Bliv medlem

Afholdte arrangementer

Hvornår og hvor

Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 15.00 - 18.00

 

 

The Silo
Helsinkigade 29
2150 Nordhavn

 

 

Se kort her

 

 

Skriv eller ring til Mathilde, hvis du har spørgsmål: mvs@byensnetvaerk.dk
T: 2345 0221

Deltagerantal

Max. 50 deltagere
2-3 deltagere pr. virksomhed

Print  

Udvikling i Nordhavn

 Deltagerliste (opdateret 23.02.15)

Arrangementet er desværre udsolgt og lukket for tilmelding. Skriv en mail til Mathilde mvs@byensnetvaerk.dk, hvis du gerne vil på venteliste.

Kom med på rundvisning i den nye bydel, Nordhavn. 
Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser. 

København vokser – og det går stærkt. Derfor bliver hovedstaden udvidet med nye bydele med muligheder for at bo og arbejde. Byens vokseværk gør den stadigt mere dynamisk og mangfoldig, men det byder også på en række udfordringer. Den nye by i Nordhavnen skal rumme nogle af svarene på de udfordringer.

Nordhavn ligger som en halvø ud for Østerbro. Hidtil har området været mest kendt som anløbshavn for krydstogtskibe og containertrafik, men som industrien er rykket ud er der blevet enestående mulighed for at give det gamle industriområde en helt ny identitet og funktion. Projektet løber over de næste 40-50 år, og på sigt vil Nordhavn huse 40.000 beboere og lægge grund til lige så mange arbejdspladser.

På dagens arrangement tager vi på en guidet bustur rundt i Nordhavn med Rita Justesen, chef for Planlægning & Arkitektur, By & Havn.

The Silo
Vi skal også se en prøvelejlighed i The Silo. Den 62 meter høje ”HVA DRIKKER MØLR”-silo er et velkendt bygningsværk for mange københavnere og et folkeligt ikon for Nordhavnen, som nu skal ombygges til boliger. 

Union Holding og Klaus Kastbjerg er projektudvikler og investor på projektet, hvis intention er at fastholde siloens velkendte identitet, men samtidig forny og transformere den til et nyt og markant vartegn for Nordhavnen. Projektet er tegnet af COBE Arkitekter og skal omfatte 40 forskellige lejligheder fordelt på 17 etager og med forventet indflytning i slutningen af 2016.

Himmel og Hav!
Vi slutter eftermiddagen af i By & Havns udstilling Himmel og Hav! Udstillingen ligger i stueetagen af The Silo i Århusgadekvarteret. Her kan du få overblik over hele området, strukturplanen, visionerne og de mange initiativer, som er i gang med at omdanne Indre Nordhavn til Københavns nye bydel ved vandet.
 

 

Program

 

15.00

Vi mødes ved The Silo
Velkommen v/ By & Havn og Byens Netværk

15.30 

Fremvisning af prøvelejlighed i The Silo ved Klaus Kastbjerg, Union Holding

16.00

Guidet bustur rundt i Nordhavn med Rita Justesen, chef for Planlægning & Arkitektur, By & Havn

17.00 

Omvisning ved Rita Justesen i By & Havns udstilling Himmel og hav! Helsinkigade 29

17.30

Networking

18.00 Arrangementet slutter

 

 

Arrangementet er desværre udsolgt og lukket for tilmelding. Skriv en mail til Mathilde mvs@byensnetvaerk.dk, hvis du gerne vil på venteliste.


Kommende
arrangementer

   
27.05.15
Grennessminde
Beskrivelse og tilmelding
 
28.05.15
Rosenborg - byggeopgaver, arkitektur og udsmykning
Beskrivelse

Udsolgt
 

10.06.15
Netværkstur til Viborg
Beskrivelse og tilmelding
 
29.06.15
Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst II
Beskrivelse og tilmelding
 
30.09.15-03.10.15
Studietur til Istanbul
Beskrivelse

Udsolgt

 
Arrangementer i støbeskeen

 

 

Nye medlemmer


ByggeKompagniet CPH

Frøslev Træ

Moos

Mogens V. Zeltner

NOVA5 Arkitekter

Årstiderne Arkitekter


Månedens profil

Derfor er Hartvig Consult medlem af Byens Netværk:


”Byens Netværk er den platform, hvor der befinder sig flest aktører fra vores fokusområder. Ydermere er det her, vi kan bidrage mest muligt til de øvrige medlemmers ejendomsporteføljer. Det er samtidig også hos Byens Netværk, at vi finder fagrelevant information gennem kollegaer og inspiration til fremtidige fokusområder”.