Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

3. december 2015


I går havde vi debataften i Byens Saloner, hvor en flok veloplagte oplægsholdere og ikke mindst mange ivrige debattører fra en tværfaglig byggebranche debatterede byen med vokseværk. København er gang på gang blevet kåret af alverdens medier som "the world’s most livable city", men hvor god er vores forståelse af, hvad det "livable" dækker over - og er det en værdi, vi har tilstrækkeligt øje for, når vi i disse år knopskyder et væld af nye bydele og byggegrunde i og omkring København? Var 00'erne de innovative år, og er vi måske efter finanskrisen blevet lidt for forsigtige? 

Mangfoldigheden i Byens Netværk giver os en unik mulighed for at debattere og bygge bro mellem de forskellige faggrene i byggebranchen. Der kommer flere Byens Saloner i fremtiden, og du er meget velkommen til at komme med ideer til vigtige emner, vi fremover skal sætte under lup. For jer, der ikke kunne være med: Glæd jer til at se vores lille film fra arrangementet, når den er færdigredigeret.

Skal du og din virksomhed til Mipim - den årlige, internationale ejendomskonference i Cannes? Om du er en erfaren Mipim-deltager, førstegangsdeltager eller overvejer, om du skal med næste år - kom med til kick-off Mipim den 9. februar.

I næste uge holder vi julenetværksbar - du er velkommen til at tilmelde dig, og du må meget gerne tage en gæst eller kollega under armen. Du kan tilmelde dig og se den foreløbige deltagerliste her.

Deltagerlisten til nytårskuren vokser støt og roligt. Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, så gør det meget snart - måske med en kollega? Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Koncept Marketing er specialister i at bygge og styrke brands indenfor byggebranchen. Vi øger kendskabsgraden og styrker markedspositionen gennem strategisk markedsføring, storytelling og PR – leveret på abonnement.


Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Julenetværksbar, 10. december
Byens Netværk gentager, hvad der efterhånden er blevet en god tradition og inviterer til julenetværksbar. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.

Nytårskur 2016, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

Kick-off Mipim 2016, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Afholdte arrangementer

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober

 Fotoreportage

Krøyers Plads, 28. oktober

 Fotoreportage

Byens Netværk går undercover, 4. november

 Fotoreportage

Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 10. december
Hvad kan certificering give den eksisterende bygningsmasse? - tema om udfordringer og potentialer for bæredygtighed i eksisterende bygninger på Green Building Councils Vinterkonference.

Nordic Built Citites Challenge, 17. december
Om to uger udløber fristen for indsendelse af løsningsforslag til Nordic Built Citites Challenge. Konkurrencen handler om at finde innovative og bæredygtige løsninger på seks urbane udfordringer i Norden. Deadline for indsendelse af løsningsforslag er den 17. december, og der er både pengepræmier og international opmærksomhed på højkant.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link