print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Podcast: Hvor lander byggeriets klimamål?

Byens Podcast: Hvor lander byggeriets klimamål?17. maj 2024

Hvordan løser byggebranchen sin del af klimaudfordringen? Og hvilke konkrete krav til CO2-reduktion venter der byggebranchen fremover? Det ser vi nærmere på i denne udgave af Byens Podcast, hvor vi zoomer ind på branchedebatten forud for folketingets forhandlinger om nye klimamål.

læs mere Byens Netværk
Kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager

Kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager 16. maj 2024

Få de vigtigste kompetencer til at arbejde med ESG - kom med på Rådet for Bæredygtigt Byggeri’s spritnye uddannelse til ESG Manager

læs mere Medlemmer
TALK: This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better

TALK: This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better13. maj 2024

Hvordan kan de kreative industrier - især musik - have indflydelse på, hvordan byer udvikles, bygges, administreres og styres? Har kunstnerne i virkeligheden en transformativ rolle og kan påvirke en udvikling ellers styret af benhårde markedskræfter? Dr. Shain Shapiro, grundlægger og CEO for Sound Diplomacy, gæster RMC den 30. maj til en samtale om bogen "This Must Be the Place: How Music Can Make Your City Better".

læs mere Øvrigt netværk
Open call for publication contributions: … but, who are we building for?

Open call for publication contributions: … but, who are we building for?25. marts 2024

… but, who are we building for? is the second publication, following who is the architect? published in 2023, as part of a series of publications initiated and edited by Building Diversity and published with the Danish Architectural Press. The series seek to explore, discuss and unfold diversity and equality in architecture — past, present and future. We are hereby inviting everyone who is interested in taking part, to submit an abstract for contribution.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast: Den nye bæredygtigheds-elefant i rummet

Byens Podcast: Den nye bæredygtigheds-elefant i rummet21. marts 2024

Med EU-taksonomien har byggebranchen fået et nyt rapporteringsværktøj, der skal sikre, at alle led i værdikæden lever op til Paris-aftalen. Men hvordan omsætter vi de mange nye krav, så reglerne ikke bliver en elefant i rummet men en del af en ny og bedre hverdagspraksis?

læs mere Byens Netværk
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2024

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202412. marts 2024

Center for Bygningsbevaring i RAADVAD afvikler igen en lang kursusrække om, hvordan man restaurerer og renoverer ældre bygninger på en både traditionel og bæredygtig måde. Kursusrækken byder i år på over 90 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Medlemmer
Indstil projekter til Renoverprisen 2024

Indstil projekter til Renoverprisen 202418. januar 2024

Hvem skal løbe med titlen som Danmarks bedste renoveringsprojekt? Frem til 1. marts kan du indstille projekter til Renoverprisen 2024, der hylder de mest vellykkede danske renoveringer.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2024?

Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2024?11. januar 2024

Hvordan forholder vi os til mindre nybyggeri, flere ombygninger og den stadigt mere presserende grønne omstilling? Lyt med, når Byens Podcast tager et kig på de større linjer, der kommer til at præge byggebranchen i år 2024.

læs mere Byens Netværk
Se debatten om forstaden 2.0 - en mere blandet by?

Se debatten om forstaden 2.0 - en mere blandet by?07. december 2023

Hør stadsarkitekternes debat om forstaden 2.0, hvor den grønne omstilling presser sig på og kalder på en helt ny dagsorden. Med i samtalen er: Solveig Bergmann Nielsen, stadsarkitekt i Rødovre og Dennis Larsen, stadsarkitekt i Gladsaxe.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?

Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?29. november 2023

Byens Podcast stiller skarpt på principperne bag det regenerative tankesæt. Hvad er det? Og hvor kan det rykke os hen som organisationer, ledere og medarbejdere? Vi har spurgt en fremtidsforsker, en biolog, en arkitekt og en byudvikler.

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Wehlers maj 2024

footer image byens netværk