print logo
Byens netværk

Nyheder


Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Oplevelseskonference: Den Inkluderende By11. april 2023

Kulturdistriktet inviterer den 25. maj til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil et panel af skarpe aktører sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle? Konferencen er gratis.

læs mere Øvrigt netværk
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2023

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202308. marts 2023

Center for Bygningsbevaring og Det Kongelige Akademi samarbejder om afvikling af en kursusrække i bygningsrestaurering, der byder på over 80 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Øvrigt netværk
Kalder kedelige villaveje

Kalder kedelige villaveje06. marts 2023

Urban Commons hjælper med at skabe fælles investeringer i fællesskabet. Lige nu søger de villaveje, der gerne vil gå fra grå til grønne. Fra parkering til fællesskab.

læs mere Øvrigt netværk
Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen

Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen28. februar 2023

Kromann Reumert inviterer til Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen i Aarhus, mandag den 6. marts 2023, og i København, torsdag den 9. marts 2023 kl. 14.00 - 16.30.

læs mere Medlemmer
Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?

Byens Podcast: Det gode samarbejde - hvad skal der til?09. februar 2023

Hvordan bliver vi bedre til at styrke relationerne og det gode samarbejde i byggeprocesserne? Byens Podcast har talt med tre af byggeriets aktører om vejen ud af konflikterne og hvad der skal til for helt at undgå dem.

læs mere Byens Netværk
Deltag i vores medlemsundersøgelse

Deltag i vores medlemsundersøgelse16. januar 2023

Er du medlem af Byens Netværk? Så vil vi gerne have din hjælp. Besvar vores spørgeskema og gør os klogere på, hvordan og hvorfor du bruge Byens Netværk. Og hvad vi kan gøre bedre.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2023?

Byens Podcast nytårsspecial: Hvad bringer 2023?13. januar 2023

På årets nytårskur tog Byens Podcast et kig ind i krystalkuglen for 2023. Det blev til en spændende samtale med fire af af branchens aktører, der fra hver deres position i byggeriet giver et bud tendenser for året, der kommer.

læs mere Byens Netværk
Byens Adventskalender

Byens Adventskalender15. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 3. bidrag kommer fra Natalie Mossin, President of Congress, the UIA World Congress of Architects 2023 in Copenhagen.

læs mere Byens Netværk
Byens Adventskalender

Byens Adventskalender08. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 2. bidrag kommer fra Søren Smidt-Jensen, associeret partner i Smith Innovation.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Et boligmarked under pres

Byens Podcast: Et boligmarked under pres05. december 2022

Den aktuelle krise på boligmarkedet har forstærket behovet for at gentænke rammerne for byernes fremtid. Men hvordan skaber vi et boligmarked i balance, og kan vi samtidig sikre en både økonomisk, social og miljømæssig ansvarlighed i de kvadratmeter, vi opfører?

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Brovang Skilte & Design juni 2023

footer image byens netværk