print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Adventskalender

Byens Adventskalender01. december 2022

I Byens Adventskalender møder vi hver uge et medlem af Byens Netværk, der kaster lys over nogle af de aktuelle dagsordener og begivenheder, som har stor betydning for udviklingen af vores byggeri og by. 1. bidrag kommer fra Søren Houen Schmidt, partner og rådgiver i Grandville.

læs mere Byens Netværk
EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst

EU-taksonomien: Byggeriets grønne omstilling i en europæisk kontekst29. november 2022

Hvordan ser bygge- og ejendomsbranchens grønne omstilling ud i en europæisk kontekst? Det stiller Green Building Council Denmark skarpt på ved en konference den 08.12, hvor du kan møde en række EU-eksperter.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast: Den bæredygtige studieby

Byens Podcast: Den bæredygtige studieby10. november 2022

Hvordan bygger man bæredygtige boliger af høj kvalitet, når de samtidig skal kunne betales af et SU-budget? Er den bæredygtige studiebolig anno 2022 bæredygtig nok? Og hvordan ser fremtiden ud?

læs mere Byens Netværk
Forstæder på forkant - optaget samtale mellem stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh

Forstæder på forkant - optaget samtale mellem stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh09. november 2022

Det er politikerne, der har ansvaret for den fysiske udvikling i kommunerne, men flere kommuner har ansat en stadsarkitekt til at hjælpe politikerne med at sikre at den sker med mest mulig kvalitet. Hød stadsarkitekterne Tina Saaby og Jesper Pagh i en samtale om forudsætninger, præmisser, ønsker til og visioner for byudviklingen i deres respektive kommuner: Gladsaxe og Rødovre.

læs mere Byens Netværk
Paneldebat om Happy Home

Paneldebat om Happy Home09. november 2022

I analyseprojektet Happy Home har Henning Larsen, Rambøll og Happiness Research Institute undersøgt, hvordan de fysiske rammer for vores hjem påvirker vores livskvalitet og -glæde, og hvad vi skal lægge vægt på, når vi designer og bygger boliger i fremtiden. Sammen inviterer de til et gå-hjem-møde, hvor projektets resultater præsenteres, og der åbnes for en debat for sammen at blive klogere på, hvordan vi designer for livskvalitet og trivsel.

læs mere Øvrigt netværk
Konkurrence om nyfortolkning af Rådhustårnet

Konkurrence om nyfortolkning af Rådhustårnet08. november 2022

Copenhagen in Common og Det Kongelige Akademi har udskrevet en konkurrence for arkitekt- og designstuderende på Det Kongelige Akademi. De studerende får frie hænder til at udforme et bud på et nyt moderne Rådhustårn til København anno 2023. Vinderne af konkurrencen modtager 15.000 kroner og får deres idé printet og opsat i 13x35 meter på Rådhustårnets forside i perioden februar til december 2023.

læs mere Øvrigt netværk
Nyt kunstværk får indre København til at blomstre – bogstavelig talt

Nyt kunstværk får indre København til at blomstre – bogstavelig talt13. oktober 2022

Stort renoveringsprojekt i indre København står færdigt. Som led i projektet har kendt kunstner fået lov til at lave et værk til glæde for alle københavnere og besøgende i byen.

læs mere Øvrigt netværk
Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival27. september 2022

Med årets tema STEDSANS undersøger og diskuterer CAFx, hvordan vi sanser, oplever og forstår steder. Festivalen begynder den 6. Oktober.

læs mere Øvrigt netværk
Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur

Konference: Hands on - manifester for en bæredygtig bygningskultur20. september 2022

Den 18. november lægger forskere fra Center for Bæredygtig Bygningskultur ved Institut for Bygningskunst og Kultur på Det Kongelige Akademi lægger op til diskussion af bygningsarv og værdisætning / materialer og tektonik / ressourcer og bæredygtighed.

læs mere Medlemmer
Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat

Business Arena kommer til København - tilmeld dig med rabat16. september 2022

Den 24. november afholdes premiereudgaven af Business Arena Copenhagen, hvor du kan deltage i en lang række debatter om den danske bygge- og ejendomsbranche. Som medlem af Byens Netværk får du 25% rabat på billetprisen.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Greenpipe december 2022

footer image byens netværk