print logo
Byens netværk

Nyheder


Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?

Byens Podcast: Regenerativ ledelse - hvad kan vi lære af naturen?29. november 2023

Byens Podcast stiller skarpt på principperne bag det regenerative tankesæt. Hvad er det? Og hvor kan det rykke os hen som organisationer, ledere og medarbejdere? Vi har spurgt en fremtidsforsker, en biolog, en arkitekt og en byudvikler.

læs mere Byens Netværk
Byens Podcast: Er klimadebatten kørt af sporet?

Byens Podcast: Er klimadebatten kørt af sporet?23. november 2023

Hvordan kan byggebranchen få en ærlig debat om bæredygtighed, uden at vi bliver hinandens modstandere? Byens Podcast tager temperaturen på, hvordan klimadebatten udfolder sig i den danske byggebranche.

læs mere Byens Netværk
Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte

Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte31. oktober 2023

Kom med til Louisiana Lecture: Sådan fletter man en kenyansk grotte. Onsdag den 8. november kl. 19:30. Gratis entré til museet for medlemmer af Byens Netværk.

læs mere Øvrigt netværk
Building Green

Building Green26. oktober 2023

Kom til Building Green København i Forum den 1. & 2. november 2023 og få inspiration og viden om bæredygtige løsninger inden for byggeri og arkitektur. Det er gratis at deltage.

læs mere Øvrigt netværk
Byens Podcast: Hvordan transformerer vi byerne?

Byens Podcast: Hvordan transformerer vi byerne?13. oktober 2023

Hvad skal der til for, at vi for alvor får sat skub i transformationen? Lyt med på denne podcast, hvor vi dykker ned i mulighederne og de store potentialer, der ligger i at få øje på det skønne i det uskønne.

læs mere Byens Netværk
What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år

What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år12. september 2023

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) fejrer Arkitekturens Dag og lanceringen af årets bygningspræmiering med en kavalkade gennem bygningspræmieringens forgrenede historie.

læs mere Øvrigt netværk
​Invitation til FRI Branchetopmøde 2023

​Invitation til FRI Branchetopmøde 202323. august 2023

FRI inviterer til branchetopmøde i Aarhus onsdag den 11. oktober 2023. Der sættes fokus på tre af de usikkerheder, der vil præge branchen og samfundet i de kommende år. Hvad betyder det for rådgiver- og ingeniørvirksomheder?

læs mere Medlemmer
Indspark til Refshaleøen

Indspark til Refshaleøen09. august 2023

Deltag i åbningen af udstillingen af forårets mange ”indspark til Refshaleøen”, og mød den bearbejdede vision for videreudviklingen af området, som de har bidraget til.

læs mere Medlemmer
Byens Podcast: Rebuilding for Hope

Byens Podcast: Rebuilding for Hope06. juli 2023

Byens Podcast besøgte Rebuilding Pavilion på UIA World Congress of Architects. Hør to podcasts med interviews med bl.a. Yasmeen Lari og en række andre internationale og danske profiler, der reflekterer over behovet for bæredygtig genopbygning.

læs mere Byens Netværk
Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen

Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen29. juni 2023

UIA - World Congress of Architects finder sted den 2.-6. juli. Programmet er stort og omfattende og derfor har vi lavet et par nedslag i programmet som inspiration til videre udforskning i alt det spændende, der foregår i København netop nu.

læs mere Byens Netværk

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Kildedal By december 2023

footer image byens netværk