print logo
Byens netværk

Nyheder


What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år

What if…? – Københavns Bygningspræmiering gennem 120 år12. september 2023

Copenhagen Architecture Festival (CAFx) fejrer Arkitekturens Dag og lanceringen af årets bygningspræmiering med en kavalkade gennem bygningspræmieringens forgrenede historie.

læs mere Øvrigt netværk
​Invitation til FRI Branchetopmøde 2023

​Invitation til FRI Branchetopmøde 202323. august 2023

FRI inviterer til branchetopmøde i Aarhus onsdag den 11. oktober 2023. Der sættes fokus på tre af de usikkerheder, der vil præge branchen og samfundet i de kommende år. Hvad betyder det for rådgiver- og ingeniørvirksomheder?

læs mere Medlemmer
Indspark til Refshaleøen

Indspark til Refshaleøen09. august 2023

Deltag i åbningen af udstillingen af forårets mange ”indspark til Refshaleøen”, og mød den bearbejdede vision for videreudviklingen af området, som de har bidraget til.

læs mere Medlemmer
Byens Podcast: Rebuilding for Hope

Byens Podcast: Rebuilding for Hope06. juli 2023

Byens Podcast besøgte Rebuilding Pavilion på UIA World Congress of Architects. Hør to podcasts med interviews med bl.a. Yasmeen Lari og en række andre internationale og danske profiler, der reflekterer over behovet for bæredygtig genopbygning.

læs mere Byens Netværk
Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen

Det kan du opleve under UIA Verdenskongressen29. juni 2023

UIA - World Congress of Architects finder sted den 2.-6. juli. Programmet er stort og omfattende og derfor har vi lavet et par nedslag i programmet som inspiration til videre udforskning i alt det spændende, der foregår i København netop nu.

læs mere Byens Netværk
BLOX Tour de Chambre

BLOX Tour de Chambre27. juni 2023

Den 4. juli kan du opleve BLOX bygningen på en "Tour de Chambre" med BLOXHUB, Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center og Creative Denmark.

læs mere Medlemmer
Oplevelseskonference: Den Inkluderende By

Oplevelseskonference: Den Inkluderende By11. april 2023

Kulturdistriktet inviterer den 25. maj til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By. Her vil et panel af skarpe aktører sætte fokus på, hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle? Konferencen er gratis.

læs mere Øvrigt netværk
Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 2023

Kursusrække: BYGNINGSBEVARING - TEORI OG PRAKSIS 202308. marts 2023

Center for Bygningsbevaring og Det Kongelige Akademi samarbejder om afvikling af en kursusrække i bygningsrestaurering, der byder på over 80 restaureringsfaglige indlæg fra dygtige fagfolk.

læs mere Øvrigt netværk
Kalder kedelige villaveje

Kalder kedelige villaveje06. marts 2023

Urban Commons hjælper med at skabe fælles investeringer i fællesskabet. Lige nu søger de villaveje, der gerne vil gå fra grå til grønne. Fra parkering til fællesskab.

læs mere Øvrigt netværk
Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen

Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen28. februar 2023

Kromann Reumert inviterer til Gå-hjem-møde om bæredygtighed i byggebranchen i Aarhus, mandag den 6. marts 2023, og i København, torsdag den 9. marts 2023 kl. 14.00 - 16.30.

læs mere Medlemmer

Tilmelding til nyhedsbrev

Byens klumme

Byens klumme

Her kan du læse spændende indlæg om aktuelle emner på tværs af byggebranchen. Byens Netværk udpeger cirka fire gange om året medlemmer eller gæsteskribenter med en interessant faglig indfaldsvinkel til at byde ind på specifikke emner om byens udvikling. 

  • Byens Netværk
    v/ Direktør
    Henriette Sofie Larsen

  • Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, Indgang A4
  • 1220 København K

Bliv Medlem

Meld din virksomhed ind i Byens Netværk og deltag i den dialog, der er væsentlig for inspiration og videndeling på tværs af de fagligheder, der er med til at præge udviklingen af byggeriet og vores byer. Et medlemskab gælder alle ansatte i virksomheden.

Alex Poulsen Arkitekter september 2023

footer image byens netværk