Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev5. februar 2015

Den 1. januar 2015 var en stor dag i Byens Netværks historie. Måske vidste du det ikke, men her nåede vi endnu en milepæl i foreningens historie. Milepælen bestod i, at Byens Netværk nu også rent administrativt er blevet en selvstændig forening, og at vi pr. 1. januar 2015 ansatte foreningens sekretariatsmedarbejdere direkte i netværket. Det kan du læse meget mere om her.

Som lovet knokler vi på med at skabe nye faglige arrangementer til jer. Her er to spritnye og aktuelle af slagsen:

På Margretheholm er man ved at lægge sidste hånd på opførelsen af et af de største sammenhængende boligbyggerier i København i nyere tid. "Udsigten" på 47.000 etagemeter og i alt 458 boliger er et af de projekter, der for alvor er med til at forvandle den tidligere flådestation til attraktivt boligområde.

Du kan også tage med os på rundvisning på Ny Nørreport Station. Her har København fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Kom med og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Vores arrangementer er meget populære og ofte overtegnede. Husk derfor at melde afbud i god tid, hvis du bliver forhindret, så en kollega i branchen kan få din plads.

God vinterferie lige om lidt
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Lighting Design i Grontmij
Grontmijs Lysdesign team er et tværfagligt team af arkitekter, lysdesignere og ingeniører. Deres mål er at udnytte dagslyset og den kunstige belysning til at skabe kvalitative rammer om menneskers liv. De har bl.a. været med til at designe den nye belysning på fjerntogsperronerne på Ny Nørreport samt lysdesign til Novo Nordisks nye domicil, som vandt Den Danske Lyspris 2014.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra april 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Kick off Mipim 2015, 18. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af knap 20.000 deltagere, heraf ca. 500 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2015 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Udsigten, Margretheholm, 3. marts
På Margretheholm opføres nu et af de største sammenhængende boligbyggerier i København i nyere tid. "Udsigten" på 47.000 etagemeter og i alt 458 boliger er et af de projekter, der for alvor er med til at forvandle den tidligere flådestation til attraktivt boligområde.

Papirøen, 5. marts - udsolgt
Frem til 2018 er Papirøen et helle i byen, hvor kreative kræfter får mulighed for at afprøve funktioner, formidle og skabe et nyt sted i byen. Kom med på rundvisning og mød nogle af øens kreative aktører.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Ny Nørreport Station, 24. marts
København har fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Tag med os på rundvisning på Ny Nørreport Station og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Afholdte arrangementer

Byens gadekunst - byvandring med STREETHEART, 13. januar

 Fotoreportage

Nytårskur 2015, 9. januar

 Fotoreportage, nytårstale mm.

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
MIPIM 2015
Skal du og din virksomhed på MIPIM i år? MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes 10.-13. marts 2015. Vi har to arrangementer ifm MIPIM: Et kick-off arrangement før og et morgenkaffearrangement under selve Mipim. Se under kommende arrangementer oven for. Har du brug for hjælp til at skaffe en lejlighed under Mipim - så har vi de gode kontakter. Skriv til Henriette hsl@byensnetvaerk.dk for mere info.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I januar 2015 har der i alt været 14238 besøg på vores website. Ud over forsiden og afholdte arrangementer er det i sær nyheder, månedens profil af Pålsson Arkitekter, nytårskuren 2015 og vores kommende arrangementer, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Novo Nordisk får Den Danske Lyspris 
Den Danske Lyspris 2014 går til Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd. Projektet er tegnet af Henning Larsen Architects, der i samarbejde med Grontmijs Lighting team har stået for lysdesignet.

www.byens-netvaerk.dk Invitation: Symposium: The resilient and sustainable city, 6. februar
Kom til internationalt symposium om resiliente og bæredygtige byer. Hvordan kan man tilpasse og forebygge byen og samfundet overfor fremtidens økonomiske, sociale, miljø-, ressource- og klimamæssige udfordringer?

www.byens-netvaerk.dk
Louisiana LIVE med Dan Stubbergaard fra COBE, 17. februar
At bygge er at leve - en aften med arkitekt Dan Stubbergaard. Mød en mand, som tror på, at rammer skaber liv, at arkitektur og velfærd hænger sammen, og som er på vej til at erobre udlandet.

Kursus: ”DGNB for Dummies”, 24. februar
Kurset henvender sig til bygherre, bygherrerådgivere og andre, der ønsker kendskab til DGNB bæredygtighedscertificering som værktøj, men som ikke nødvendigvis er interesseret i alle detaljerne i de enkelte kriterier.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link