Byens Netværk
Se i browser


 
   
 


9. december 2019


Hvis du vil være helt sikker på at få en plads til nytåskuren,
så tilmeld dig inden den 19. december. 
Så er tiden ved at nærme sig for vores første og festligste event i 2020: Nytårskuren.

Den efterhånden traditionsrige nytårskur finder denne gang sted på Carlsberg den 10. januar, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek, der emmer af historie, sjæl og overdådig elegance. Bygningen, der i dag kun er åben for besøg efter særlig aftale, ligger i direkte forlængelse af Carl og Ottilias villa på Ny Carlsberg og blev bygget til at huse bryggerens enorme samling af kunst. 

Så vær med til at fylde de smukke sale med godt humør og gode snakke og mød nye branchekolleger fra dit netværk, når vi samles og ønsker hinanden et godt og spændende nyt år.

Tilmeld dig og dine kolleger allerede nu - og senest den 19. december, hvis du vil være helt sikker på at få en plads. Derefter er der kun mulighed for de få sidste tilmeldinger. 

Vi glæder os til at se dig! Og husk: Det er sjovest at feste, når vi er mange...


Med venlig hilsen
Byens Netværk

 

 

 

 

Kommende arrangementer

Nytårskur 2020, 10. januar 
Intet nyt år uden vores traditionsrige nytårskur. Vær med når hele branchen mødes i festligt og socialt lag på det historiske Carlsberg, hvor vi åbner dørene til bryggerens private Glyptotek.


Renovering af Nordisk Fjer bygningen​, 15. januar
Tag med på byggepladsbesøg og se, hvordan den over 100 år gamle Nordisk Fjer bygning bliver istandsat, så den kan stå som et moderne domicil for sine nye lejere.


Det nye Frihedsmuseum​​, 30. januar - venteliste
Vi ser Nationalmuseets nye Frihedsmuseum i Churchillparken, før det åbner for offentligheden og mens udstillingsopbygningen pågår. Det nye museum er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.


Mipim Kick-off 2020, 6. februar 
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2020 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med på et senere tidspunkt.


Mipim Kaffe-Rendez-Vous 2020​, 11. marts 
Intet Mipim uden Byens Netværks efterhånden legendariske Kaffe-Rendez-Vous. Igen i år inviterer vi nuværende og kommende medlemsvirksomheder til vores populære morgenkaffe på Restaurant le 13.31 i Cannes.


 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link