Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev18. februar 2015

Bliv aktiv i Byens Netværk
- arrangementsudvalg, bestyrelse:

Byens Netværk er medlemmernes forening og drives i høj grad af jeres engagement. Organisationen er sammensat af en bestyrelse, et arrangementsudvalg og et sekretariat. Har du lyst til at være med til at forme foreningen og blive aktiv i Byens Netværks organisation, så læs mere her. Lad os sammen gøre Byens Netværk til Byens bedste Netværk. Er du interesseret, så lad os høre fra dig senest den 1. april.

Ud over denne opfordring, så byder vi også på flere nye arrangementer. Du kan f.eks. tage med os på besøg i Kvæsthusprojektet og se og høre, hvordan en gammel færgeterminal bliver til et mangfoldigt byrum, eller du kan tage med os til Søborg, hvor vi ud over at se og høre om Gladsaxe Company House, som man forventer bliver certificeret på DGNB guld-niveau, også tager en rundtur på den tidligere tobaksgrund, der indtil 2011 husede British American Tobaccos danske hovedsæde. Sidst, men ikke mindst, arrangerer vi en omvisning i udstillingen "Regnen kommer" i Dansk Arkitektur Center.

Vi har siden sidst fået fire nye medlemmer, som alle er med til at styrke mangfoldigheden i Byens Netværk. Vi byder velkommen til AWDK, Mølbak Landinspektører, Tømrermester Flemming Schrøder og Holberg Fenger Invest.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk

Månedens profil

Lighting Design i Grontmij
Grontmijs Lysdesign team er et tværfagligt team af arkitekter, lysdesignere og ingeniører. Deres mål er at udnytte dagslyset og den kunstige belysning til at skabe kvalitative rammer om menneskers liv. De har bl.a. været med til at designe den nye belysning på fjerntogsperronerne på Ny Nørreport samt lysdesign til Novo Nordisks nye domicil, som vandt Den Danske Lyspris 2014.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Kick off Mipim 2015, 18. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Sidste år blev den besøgt af knap 20.000 deltagere, heraf ca. 500 danskere. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2015 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Udsigten, Margretheholm, 3. marts
På Margretheholm opføres nu et af de største sammenhængende boligbyggerier i København i nyere tid. "Udsigten" på 47.000 etagemeter og i alt 458 boliger er et af de projekter, der for alvor er med til at forvandle den tidligere flådestation til attraktivt boligområde.

Papirøen, 5. marts - udsolgt
Frem til 2018 er Papirøen et helle i byen, hvor kreative kræfter får mulighed for at afprøve funktioner, formidle og skabe et nyt sted i byen. Kom med på rundvisning og mød nogle af øens kreative aktører.

Regnen kommer, 10. marts
Kom med på rundvisning i Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Regnen kommer - hvordan klimatilpasning giver os bedre byer’, som går tæt på, hvordan vi på nye måder kan gøre vores byer klar til fremtidens vejr.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Kvæsthusprojektet, 17. marts
Fra færgeterminal til mangfoldigt byrum. Vi besøger Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet som tilsammen skal give rum for et mangfoldigt byliv, skabe et enklere trafikalt flow og sikre klimatilpasning i forhold til skybrud.

Ny Nørreport Station, 24. marts
København har fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Tag med os på rundvisning på Ny Nørreport Station og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund, 26. marts
Gladsaxe Company House efterlever energikravene for 2020, og forventes at opnå guld efter bæredygtighedsordningen DGNB, som de første kontorarbejdspladser herhjemme. Tag med på besøg og kom samtidig med på rundvisning i bygningerne på den gamle tobaksgrund.

Afholdte arrangementer

Banedanmarks nye Trafik Control Center Øst, 28. januar

 Fotoreportage

Bryghusprojektet, 3. februar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
MIPIM 2015
Skal du og din virksomhed på MIPIM i år? MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes 10.-13. marts 2015. Vi har to arrangementer ifm MIPIM: Et kick-off arrangement før og et morgenkaffearrangement under selve Mipim. Se under kommende arrangementer oven for. Har du brug for hjælp til at skaffe en lejlighed under Mipim - så har vi de gode kontakter. Skriv til Henriette hsl@byensnetvaerk.dk for mere info.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I januar 2015 har der i alt været 14238 besøg på vores website. Ud over forsiden og afholdte arrangementer er det i sær nyheder, månedens profil af Pålsson Arkitekter, nytårskuren 2015 og vores kommende arrangementer, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til bogreception: Playable- bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum , 19. februar
Kom med til bogreception på 'Playable- bevægelsesinstallationer i by- og landskabsrum', som retter projektøren mod den mangfoldige ‘bevægelseskunst’, der har sat strøm til det offentlige rum.

www.byens-netvaerk.dk Invitation til gå-hjem møde: Implementering af ny teknologi i byggeriet, 19. februar
GenieBelt og Innovationsradar.dk inviterer til gå-hjem møde om udfordringer og muligheder ved at integrere ny teknologi og digitale løsninger i byggeriet.

Kursus: ”DGNB for Dummies”, 24. februar
Kurset henvender sig til bygherre, bygherrerådgivere og andre, der ønsker kendskab til DGNB bæredygtighedscertificering som værktøj, men som ikke nødvendigvis er interesseret i alle detaljerne i de enkelte kriterier.

www.byens-netvaerk.dk
Kom med InnoBYG til Ecobuild i London, 4. marts
InnoBYG inviterer dig til at mødes med andre danske deltagere på Ecobuild, Europas største messe med fokus på bæredygtigt byggeri samt Resource, en kongres og udstilling, der handler om cirkulær økonomi og som afvikles sideløbende med EcoBuild.


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link