Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

19. november 2015


Forleden dag var vi lige forbi Langelinie Pavillonen for at få de sidste aftaler omkring nytårskuren på plads. Wow det er et fantastisk sted og så dejligt, at stedet får nyt liv igen. I kan godt glæde jer til en dejlig aften i godt selskab og i fine arkitektoniske rammer. Fester er sjovest, når vi er rigtig mange, så kom til tasterne og tilmeld jer i god tid inden jul. I kan se her, hvem der allerede har tilmeldt sig.

I sidste uge skrev vi, at debatsalonen var det sidste arrangement i år. Det blev alligevel ikke sådan. Flere af jer har øvet pres på os for at holde en julenetværksbar, og det pres har vi bøjet os for. Vi inviterer derfor til julenetværksbar oppe under loftet i det gamle pakhus i Strandgade torsdag den 10. december. 

Siden sidst kan vi byde velkommen til Nets A/S og Fritz Hansen A/S, hhv. leverandør af informationssystemer og designermøbler. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer.

Er din virksomhed endnu ikke medlem af netværket, så overvej at melde jer ind nu. Det er gratis resten af året. På den måde kan I få fuld gavn af alle vores netværksarrangementer både resten af året og hele næste år. Start fx året med vores legendariske nytårskur :-).

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk

Månedens profil

Orbicon er en multidisciplinær rådgiver som er solidt forankret indenfor områderne miljø, natur, forsyning, anlæg og byggeri. Vi arbejder med at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og vores fælles omgivelser, og tror på, at en tæt dialog er nøglen til at kunne levere den rigtige løsning.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Debataften i Byens Saloner, 2. december - venteliste
Byens Netværk inviterer til debataften i Byens Saloner, hvor vi bringer nogle af byens kloge hoveder i spil i en aktiv og fyrig debat om byens udvidelse og knopskydning.

Julenetværksbar, 10. december
Byens Netværk gentager, hvad der efterhånden er blevet en god tradition og inviterer til julenetværksbar. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.

Nytårskur 2016, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang  i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

Afholdte arrangementer

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september

 Fotoreportage

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober

 Fotoreportage 

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Vejen til det bygbare projekt, 30. november
Fokus på det aktuelle pres på byggeriets værdikæde – konferencen omhandler nye løsninger på processer, roller og opgavefordeling, herunder specifikt bl.a. styringsredskaber, IKT og Commissioning.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 10. december
Hvad kan certificering give den eksisterende bygningsmasse? - tema om udfordringer og potentialer for bæredygtighed i eksisterende bygninger på Green Building Councils Vinterkonference.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link