Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

22. oktober 2015

I det seneste nyhedsbrev introducerede vi et hemmeligt arrangement. Det er lidt af en tillidsøvelse, og vi er glade for, at mange har taget godt imod det. Hvis du tør, har vi stadig plads til flere.

Ingen af os ønsker at komme på hospitalet, men overvej om du vil med os i november, når vi besøger Det Nye Rigshospital. Aktuelt står parkeringshuset og patienthotellet færdige, mens råhuset så småt er ved at rejse sig på Nordfløjen. Vi er så heldige, at Projektdirektør Henrik Eriksen kommer og fortæller om visionerne. 

Månedens profil på vores website er en mulighed for at  fortælle historien om din virksomhed, et produkt, en fusion eller lignende. Samtidig giver det os alle sammen en mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Har du f.eks. været inde at kigge på Peter Jahn & Partnere i denne måned? Vi har ledige profiler igen fra februar 2016. Måske du vil reservere en måned til din virksomhed.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Hudevad, som er beliggende i Ribe og leverer design-radiatorer.

Vi er nu 310 medlemsvirksomheder. Husk at du altid har mulighed for at byde ind med gode idéer til arrangementer.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk


Månedens profil

Peter Jahn og Partnere A/S er eksperter i byggeteknisk rådgivning. Med baggrund i firmaets 30-årige erfaring udføres renoveringsprojekter fra idé til afsluttet projekt. Grundig foventningsafstemning, en skarp kundeforståelse og en effektiv processtyring er i fokus, hvilket har medført stor kundetilfredshed.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober - venteliste
Byens Netværk besøger opførelsen at det nye byhospice på Frederiksberg. Diakonissestiftelsen har udviklet næste generation af hospice, som opføres i den tætte by og er Danmarks første nye hospice i to etager.

Krøyers Plads, 28. oktober - venteliste
Vi besøger Danmarks første svanemærkede lejligheder på Krøyers Plads. NCC viser rundt og vi får en unik mulighed for at besøge en af de færdige og indflyttede lejligheder.

Byens Netværk går undercover, 4. november
Tag chancen – kom med og lad dig overraske! Du ved ikke, hvad vi skal og hvorhenne. Men afsæt et par timer og kom med Byens Netværk, når vi laver et kulturelt nedslag på et af de steder, som har haft stor betydning for indbyggerne i København.

Det Åndbare Hus, 5. november
Kom med på besøg i Det Åndbare Hus, der er bygget af miljøvenlige og bæredygtige materialer og med ingen eller meget lav afgasning af skadelige kemiske stoffer. Målet er at sikre et godt indeklima og en lav belastning af miljø og ressourcer.

www.byens-netvaerk.dk
Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november
Grib chancen for at opleve vinderen af Den Danske Lyspris 2014 - Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd. Lysdesignet er skabt af. Prisen blev givet for et lysprojekt, hvor lysets samspil med bygningen er så elegant, at lyset snarere opleves end ses.

Det nye Rigshospital, 17. november

Kom med Byens Netværk på besøg på Det nye Rigshospital. Aktuelt står parkeringshuset og patienthotellet færdige, mens råhuset så småt er ved at rejse sig på Nordfløjen, som er det største af de 3 byggerier.


Afholdte arrangementer

Campusudvikling på DTU Lyngby, 16. september

 Fotoreportage

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september

 Fotoreportage

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byensnetvaerk.dk de seneste 3 måneder
Foruden forsiden og nyheder er der især blevet klikket på månedens profil, medlemsoversigten og vores 3 arrangementer Containerhuset CPH Shelter, Byens Netværksbar og Campusudvikling på DTU. Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link