Byens Netværk
Afmeld nyhedsbrev25. februar 2015

Alle snakker om Viborg for tiden...og det gør vi også. Vi er nemlig i fuld gang med at planlægge en netværkstur til Viborg til sommer, hvor vi bl.a. besøger den nye landsret. Det bliver sandsynligvis i starten af juni. 

Lige nu er vi aktuelle med en lang række af arrangementer, som stadig har plads til dig. 

Kom f.eks. med på rundvisning i udstillingen ’Regnen kommer - hvordan klimatilpasning giver os bedre byer’ i Dansk Arkitektur Center. Udstillingen viser bl.a. hvordan vi på nye måder kan gøre vores byer klar til fremtidens vejr.

Du kan også tage med os på besøg i Kvæsthusprojektet og se og høre om, hvordan en gammel færgeterminal bliver til et mangfoldigt byrum.

Eller måske du vil med på arrangement i Gladsaxe Company House, som man forventer bliver certificeret på DGNB guld-niveau. Arrangementet byder også på en lille rundtur på den tidligere tobaksgrund, der indtil 2011 husede British American Tobaccos danske hovedsæde.

Vi vækster ikke alene på arrangementssiden, vi vækster også på medlemssiden og kan siden sidst byde velkommen til to nye medlemmer: BN Teknik og Entreprenørfirmaet Nordkysten. Vi glæder os til at hilse på jer på vores arrangementer.

I eftermiddag har vi en tur til Nordhavnen. Vi har to ekstra pladser efter først-til-mølle. Ring til Mathilde på 23 45 02 21, hvis du er interesseret.

Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen og Mathilde Schjerning
Byens Netværk


Månedens profil

Lighting Design i Grontmij
Grontmijs Lysdesign team er et tværfagligt team af arkitekter, lysdesignere og ingeniører. Deres mål er at udnytte dagslyset og den kunstige belysning til at skabe kvalitative rammer om menneskers liv. De har bl.a. været med til at designe den nye belysning på fjerntogsperronerne på Ny Nørreport samt lysdesign til Novo Nordisks nye domicil, som vandt Den Danske Lyspris 2014.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra maj 2015 og frem.


Kommende arrangementer

Udvikling i Nordhavn, 25. februar - udsolgt
Kom med på bydelsbesøg i Nordhavn. Det tidligere industrikvarter er under forandring til en helt ny, bæredygtig bydel. Nordhavn er Skandinaviens største og mest ambitiøse byudviklingsprojekt til dato, og giver rum til 40.000 beboere og 40.000 arbejdspladser.

Udsigten, Margretheholm, 3. marts - få pladser
På Margretheholm opføres nu et af de største sammenhængende boligbyggerier i København i nyere tid. "Udsigten" på 47.000 etagemeter og i alt 458 boliger er et af de projekter, der for alvor er med til at forvandle den tidligere flådestation til attraktivt boligområde.

Papirøen, 5. marts - udsolgt
Frem til 2018 er Papirøen et helle i byen, hvor kreative kræfter får mulighed for at afprøve funktioner, formidle og skabe et nyt sted i byen. Kom med på rundvisning og mød nogle af øens kreative aktører.

Regnen kommer, 10. marts
Kom med på rundvisning i Dansk Arkitektur Centers udstilling ’Regnen kommer - hvordan klimatilpasning giver os bedre byer’, som går tæt på, hvordan vi på nye måder kan gøre vores byer klar til fremtidens vejr.

Mipim Kaffe-Rendez-Vous, 11. marts
Traditionen tro gentager vi vores velbesøgte kaffemøde på Mipim. Vi byder vores nuværende og kommende medlemsvirksomheder til morgenkaffe på Le Grand Café. MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes d. 10.- 13. marts 2015.

Kvæsthusprojektet, 17. marts
Fra færgeterminal til mangfoldigt byrum. Vi besøger Kvæsthusprojektet og Sankt Annæ Projektet som tilsammen skal give rum for et mangfoldigt byliv, skabe et enklere trafikalt flow og sikre klimatilpasning i forhold til skybrud.

Ny Nørreport Station, 24. marts - udsolgt
København har fået en ny sammenhængende plads med et funktionelt og luftigt stationsbyggeri. Tag med os på rundvisning på Ny Nørreport Station og se og hør om ombygningen både over og under jorden.

Gladsaxe Company House og den gamle tobaksgrund, 26. marts
Gladsaxe Company House efterlever energikravene for 2020, og forventes at opnå guld efter bæredygtighedsordningen DGNB, som de første kontorarbejdspladser herhjemme. Tag med på besøg og kom samtidig med på rundvisning i bygningerne på den gamle tobaksgrund.

Afholdte arrangementer

Bryghusprojektet, 3. februar

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Byens Netværk har fået nye mailadresser
Byens Netværks sekretariat har fået nye mailadresser. Fremover kan du skrive til Henriette på: hsl@byensnetvaerk.dk og Mathilde på: mvs@byensnetvaerk.dk eller vores fælles mail info@byensnetvaerk.dk.

www.byens-netvaerk.dk
MIPIM 2015
Skal du og din virksomhed på MIPIM i år? MIPIM er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes, som afholdes 10.-13. marts 2015. Vi har to arrangementer ifm MIPIM: Et kick-off arrangement før og et morgenkaffearrangement under selve Mipim. Se under kommende arrangementer oven for. Har du brug for hjælp til at skaffe en lejlighed under Mipim - så har vi de gode kontakter. Skriv til Henriette hsl@byensnetvaerk.dk for mere info.

www.byens-netvaerk.dk
De 10 mest besøgte sider på byens-netvaerk.dk
I januar 2015 har der i alt været 14238 besøg på vores website. Ud over forsiden og afholdte arrangementer er det i sær nyheder, månedens profil af Pålsson Arkitekter, nytårskuren 2015 og vores kommende arrangementer, der er klikket på.
Klik på logoet til venstre og se en top 10.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4000 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Invitation til reception hos MOLE arkitekter, 26. februar
MOLE arkitekter byder til reception torsdag den 26. februar mellem 15-18 på Godthåbsvej 93A, 2000 Frederiksberg.

www.byens-netvaerk.dk
Kom med InnoBYG til Ecobuild i London, 4. marts
InnoBYG inviterer dig til at mødes med andre danske deltagere på Ecobuild, Europas største messe med fokus på bæredygtigt byggeri samt Resource, en kongres og udstilling, der handler om cirkulær økonomi og som afvikles sideløbende med EcoBuild.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til konferencen: Hospitalsudvikling i København for 30 milliarder, 12. marts
Konferencen præsenterer nogle af de største og mest signifikante hospitalsprojekter og samler erfaringerne op fra de allerede gennemførte investeringer. Hvad er i støbeskeen og hvad kommer på længere sig?

Nordic Green Building Councils konference 2015, 28. april
How do we develop liveable, smart and sustainable buildings and cities ind the nordic region?


Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link