Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

25. november 2015


Vi har i år afholdt knap 50 arrangementer, og der er fuld gang i planlægningen af det kommende års arrangementer.

Et af de arrangementer, som I skal glæde jer rigtig meget til, er Byens Netværksdag, som finder sted den 2. marts på PapirØen. Mange af jer husker nok konferencen om Transformation i Dansekapellet. Denne gang er der fokus på netværk og på mangfoldigheden af mennesker i branchen. Det er vores ambition, at der skal være en repræsentant fra de fleste af vores medlemsvirksomheder. Sæt gerne et stort orange X i kalenderen. Meget mere om det lige efter nytår.

Apropos nytår, så er der nu en måned til jul, og efter jul kommer nytår og efter nytår..... Husk at vi skal have jeres tilmeldinger til nytårskuren senest den 18. december. Meget gerne nu. Musikken er bestilt, og det bliver så festligt!

Nu vi er ved jul og nytår så husk, at vi har julenetværksbar den 10. december. Vi håber, at mange af jer får tid til at kigge forbi, så vi lige kan ønske hinanden en god jul. 

I det nye år har du mulighed for at købe en månedsprofil. Vi har ledige profiler i februar og fra april og frem. Fortæl historien om din virksomhed, gør opmærksom på nye tiltag, fusioner etc. Kontakt os, hvis du vil sikre dig en profil.

Siden sidst kan vi byde velkommen til Mikkelsen Arkitekter A/S. Vi glæder os til at møde jer på vores arrangementer. Tjek i øvrigt medlemsoversigten - har I husket at sende os et logo til websitet?


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen, Louise Skafte og Lisbet Fibiger
Byens Netværk


Månedens profil

Orbicon er en multidisciplinær rådgiver, som er solidt forankret indenfor områderne miljø, natur, forsyning, anlæg og byggeri. Vi arbejder med at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og vores fælles omgivelser, og vi tror på, at en tæt dialog er nøglen til at kunne levere den rigtige løsning.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Debataften i Byens Saloner, 2. december - venteliste
Byens Netværk inviterer til debataften i Byens Saloner, hvor vi bringer nogle af byens kloge hoveder i spil i en aktiv og fyrig debat om byens udvidelse og knopskydning.

Julenetværksbar, 10. december
Byens Netværk gentager, hvad der efterhånden er blevet en god tradition og inviterer til julenetværksbar. Kom og ønsk dit netværk god jul og på gensyn i det nye år.

Nytårskur 2016, 8. januar 
Tag med til Byens Netværks traditionsrige nytårskur - denne gang i den historiske og ikoniske Langelinie Pavillon, som i år har fået en ansigtsløftning fra inderst til yderst. Vi kan nok ikke vælte Den Lille Havfrue af stenen, men hun kan se frem til en livlig aften på kajen, når vi inviterer indenfor til en festlig og flot aften.

Kick-off Mipim 2016, 9. februar
Mipim er den årlige internationale ejendomskonference i Cannes. Vi holder et kick-off for dig, der skal med til Mipim 2016 og dig, der er nysgerrig og måske overvejer at tage med næste gang.

Afholdte arrangementer

Diakonissestiftelsens nye hospice, 27. oktober

 Fotoreportage

Krøyers Plads, 28. oktober

 Fotoreportage

Byens Netværk går undercover, 4. november

 Fotoreportage

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk Vejen til det bygbare projekt, 30. november
Fokus på det aktuelle pres på byggeriets værdikæde – konferencen omhandler nye løsninger på processer, roller og opgavefordeling, herunder specifikt bl.a. styringsredskaber, IKT og Commissioning.

www.byens-netvaerk.dk
Invitation til Green Building Councils vinterkonference, 10. december
Hvad kan certificering give den eksisterende bygningsmasse? - tema om udfordringer og potentialer for bæredygtighed i eksisterende bygninger på Green Building Councils Vinterkonference.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link