Byens Netværk
Se i browser


 
   
 

30. oktober 2015


"Hvornår skal vi debattere byens udvikling?" spurgte en af jer for nyligt. Det korte svar er, at det skal vi den 2. december, når vi introducerer "Byens Saloner" - en debatrække med fokus på aktuelle strømninger i branchen.

De gode tider ser ud til at være vendt tilbage, og det er blevet tid til at kaste et undersøgende blik på byen og det vokseværk, der i disse år sætter et afgørende præg på landets hovedstad. Er der højt nok til loftet, når vi bygger? Hvordan sikrer vi kvaliteten? Og hvordan bevarer København sin status som én af verdens mest attraktive, mest ’livable’ cities?

Byens Netværk inviterer til debataften, hvor vi bringer nogle af byens kloge hoveder i spil til en forhåbentlig aktiv og fyrig debat om byens udvikling.

Kom og diskuter med blandt andre:

  • Jan Christiansen, tidl. stadsarkitekt i København og bogaktuel med "Det ny København"
  • Rita Justesen, planlægningschef i By og Havn
  • Klaus Kastbjerg, adm. direktør i Union Holding A/S og developer i bl.a. Nordhavn og på Papirøen
  • Ole Schrøder, partner og arkitekt maa i Tredje Natur
  • Karsten R. S. Ifversen, arkitekturredaktør på Politiken


December er en udfordrende måned, men vi håber, at I alligevel vil afse et par timer til god debat. Vi har reserveret en håndfuld pladser til kommende medlemmer af Byens Netværk, så del meget gerne.


Med venlig hilsen
Henriette Sofie Larsen
Byens Netværk

Månedens profil

Peter Jahn og Partnere A/S er eksperter i byggeteknisk rådgivning. Med baggrund i firmaets 30-årige erfaring udføres renoveringsprojekter fra idé til afsluttet projekt. Grundig foventningsafstemning, en skarp kundeforståelse og en effektiv processtyring er i fokus, hvilket har medført stor kundetilfredshed.

Bliv månedens profil

Hver måned profilerer vi en af vores medlemsvirksomheder på websitet. I kan fortælle historien om jeres virksomhed eller spændende projekter til branchekolleger. Har du og din virksomhed lyst til at være månedens profil – så kontakt os. Lige nu har vi ledige profiler fra februar 2016 og frem.


Kommende arrangementer

Byens Netværk går undercover, 4. november
Tag chancen – kom med og lad dig overraske! Du ved ikke, hvad vi skal og hvorhenne. Men afsæt et par timer og kom med Byens Netværk, når vi laver et kulturelt nedslag på et af de steder, som har haft stor betydning for indbyggerne i København.

Det Åndbare Hus, 5. november
Kom med på besøg i Det Åndbare Hus, der er bygget af miljøvenlige og bæredygtige materialer og med ingen eller meget lav afgasning af skadelige kemiske stoffer. Målet er at sikre et godt indeklima og en lav belastning af miljø og ressourcer.

www.byens-netvaerk.dk
Lysdesign i Novo Nordisks hovedsæde, 12. november
Grib chancen for at opleve vinderen af Den Danske Lyspris 2014 - Novo Nordisks nye domicil i Bagsværd. Lysdesignet er skabt af Lighting, Grontmij – nu Sweco, i samarbejde med Henning Larsen Architects. Prisen blev givet for et lysprojekt, hvor lysets samspil med bygningen er så elegant, at lyset snarere opleves end ses.

Det nye Rigshospital, 17. november

Kom med Byens Netværk på besøg på Det nye Rigshospital. Aktuelt står parkeringshuset og patienthotellet færdige, mens råhuset så småt er ved at rejse sig på Nordfløjen, som er det største af de 3 byggerier.


Debataften i Byens Saloner, 2. december
Byens Netværk inviterer til debataften i Byens Saloner, hvor vi bringer nogle af byens kloge hoveder i spil i en aktiv og fyrig debat om byens udvidelse og knopskydning.

Afholdte arrangementer

Campusudvikling på DTU Lyngby, 16. september

 Fotoreportage

Cykeltur med Jason Roberts – om byrum, byudvikling og beboerinvolvering, 23. september

 Fotoreportage

ØsterGRO - Danmarks første tagfarm og klimakvarteret Skt. Kjelds, 8. oktober

 Fotoreportage 

Stort og småt fra Byens Netværk

www.byens-netvaerk.dk
Medlemsfordele i Byens Netværk
Har du set vores attraktive medlemsfordele? Som medlem af Byens Netværk kan du nu bl.a. få rabat i Illums Bolighus og på Louisiana m.fl. Klik på logoet til venstre og læs mere.

Byens Netværks-gruppe
Byens Netværk på LinkedIn
Byens Netværks gruppe har vokseværk på LinkedIn med nu over 4100 medlemmer. Brug gerne LinkedIn gruppen til at netværke med hinanden, hvis I f.eks. har brug for sparring til noget, mangler en kontakt, en event eller lignende.

Ny Facebook side for Byens Netværk
Facebook side for Byens Netværk
Har du besøgt Byens Netværks side på Facebook? Brug siden til at få opdateringer fra netværket direkte i dit news feed.

Nyheder

www.byens-netvaerk.dk
Nyheder opdateres løbende på forsiden af www.byens-netvaerk.dk. Husk du er velkommen til at sende os opslag om arrangementer, events osv., som er relevante for dine netværkskolleger.

www.byens-netvaerk.dk
City Link CPH / FRB - REIMAGINING THE CITY, 30. oktober
Bylivsorganisationen GivRum inviterer til efterårets mest sanselige og demokratiske byudviklingsfestival - og du er på gæstelisten! Programmet skydes i gang kl. 9.00, og du kan være med helt frem til kl. 23.00 med aktiviteter i Nordvest og på Frederiksberg.

www.byens-netvaerk.dk Morgenseminar om boligprojekter, 17. november
LETT inviterer til morgenseminar om boligprojekter med fokus på investors vurdering af markedet, ændringerne i lejelovgivningen og momsmæssige valgmuligheder.

 
 
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via Byens Netværks hjemmeside. Du kan til enhver tid afmelde dig igen, via dette link